Fudbal

Derbi pod Golubinjom, Rudar čeka šampiona

Jedan od derbija četvrtog kola 1.CFL je zakazan pod Golubinjom “rudari” bez primljenog gola i osokoljeni premijernim trijumfom u Radanovićima (Grbalj – Rudar 0:1) izlaze na crtu Sutjesci (subota, 17.00, Arena sport 1), koja se takođe probudila pobjedom nad Petrovcem (2:1).

“Protiv Grblja nam se vratio dobar rad, a ubijeđen sam da će ekipa da izgleda sve bolje i bolje. O kvalitetu Sutjeske je izlišno pričati, ali gledamo sebe i mislimo pozitivno”, rekao je trener Rudara, 42-godišnji Edis Mulalić, koji ne može da računa na povrijeđenog ofanzivca Marka Vukovića i suspendovanog (crveni karton) vezistu Miliju Golubovića.

Ni Nikola Peco Rakojević nema najbolji tim na raspolaganju, “plavo-bijeli” će biti lišeni usluga povrijeđenih napadača Boža Markovića i Marka Ćetkovića i štopera Nemanje Nedića.

“Mogli smo bolje u prva dva kola (dva remija), bili smo istrošeni, ali protiv Petrovca je sve došlo na svoje. Poštujemo maksimalno Rudar, biće jako teško, uvijek je tako u Pljevljima. Međutim, vjerujem u trijumf”, rekao je 33-godišnji napadač Sutjeske, Bojan Božović.

Send this to a friend