Fudbal

Disciplinom do bodova na proljećnjoj premijeri

foto: UEFA

Poslije uspješnih priprema i odličnih rezultata u kontrolnim utakmicama jer su ih sve riješili u svoju korist, došao je trenutak da u prvom zvaničnom nastupu ove godine ,,crveno-bijeli obraduju vjerne navijače na svom terenu.

Nema dileme, “serdari” očekuju da se tradicija loših izdanja Iskre na stadionu “Braće Velašević” konačno prekine i da izabranci Aleksandra Nedovića uknjiže tri boda i učvrste poziciju u gornjoj polovini tabele.

“Kom je nezgodan protivnik kojim komanduje iskusni strateg Duško Vlaisavljević, koji zna da postavi igru i iznenadi bilo koji prvoligaški sastav. Ali, ako želimo da pobijedimo moramo postići makar gol više od rivala. To je mač sa dvije oštrice i svjesni smo tog rizika. Zato nemamo izbora nego da maksimalno odgovorno i disciplinovano zatvorimo sve puteve ka našem šesnaestercu i olakšamo posao Blažiću. Recept je jednostavan, ukoliko igrači budu na visini zadatka i na nivou dobro organizovanog kolektiva koji u svakom momentu zna što hoće, pozitivan ishod neće izostati.” rekao je Nedović.

Poslije velikog odmora i velikog spremanja u pauzi, Kom Eurozox spreman je za drugi dio šampionata. Zlatičani 2018. godinu takmičarski otvaraju u Danilovgradu, a iako su u jesenjem dijelu sa gostovanja donijeli svega šest
bodova (pobjeda i tri remija), svi u taboru ovog tima nadaju se pozitivnom ishodu.

“Radili smo zaista dobro tokom priprema i spremni smo za nastavak šampionata. Sigurno da smo se svi nekako uželjeli fudbala i prvenstvene borbe, tako da će biti dosta želje u prvoj utakmici. Ali, ne plašimo se, idemo po tri boda,” kazao je Anđelo Rudović, novajlija u timu Kom Eurozoxa. Zlatičani su prvom dijelu samo tri puta remizirali na strani, a interesatno, jedan od tri remija bio je upravo u Danilovradu (1:1).

“Bilo je dosta promjena tokom pauze. Znamo da se Iskra prilično pojačala i da nas čeka veoma težak meč, ali bitno je da otvorimo drugi dio sezone na najbolji način”, naglasio je Rudović.

Send this to a friend