Fudbal

Dođite na vrijema na stadion, navijajte sportski, bez pirotehnike

foto: FSCG

Komisija za bjezbjednost i sigurnost obavještava sve navijače reprezentacije Crne Gore da se kapije Gradskog stadiona u Podgorici za utakmicu sa Rumunijom otvaraju dva sata prije početka utakmice (od 18:45 časova).

“Komisija upućuje apel svim navijačima, koji žele sa tribina našeg najvećeg stadiona da isprate posljednji meč selekcije u Ligi nacija, da ne čekaju posljednji trenutak za dolazak već da što ranije dođu na stadion.
Na taj način izbjeći će se gužve na ulazima jer će na svim ulaznim kapijama biti vršen detaljan pregled.

Svi nedozvoljeni predmeti (pirotehnička sredstva i transparenti nedozvoljene sadržine) biće oduzeti prilikom pregleda kako bi se spriječili ispadi bilo koje vrste za vrijeme odigravanja utakmice.

Napominjemo da je stadion pokriven video nadzorom kako bi se lakše identifikovali svi oni koji na stadion pokušaju unijeti zabranjene predmete i pirotehnička sredstva.

U funkciji obezbeđenja ovog događaja angažovan je veliki broj zaštitara, kao i potreban broj pripadnika crnogorske policije.

Takođe, Komisija za bjezbjednost i sigurnost koristi priliku da na kraju UEFA Lige nacija izrazi zahvalnost na saradnji navijačima naše reprezentacije i bezbjednosnim službama koje učestvuju u organizaciji utakmica našeg nacionalnog tima.

Sigurni smo da će se dobra saradnja nastaviti i na utkamici sa Rumunijom, posljednjoj u ovom takmičarskom ciklusu”, ističe se u saopštenju koje je potpisao predsjednik Komisije za bezbjednost i sigurnost, Dragan Sekulić.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Piksi
Gost
Piksi

Pozurite strasna je navalica po ovoj kisi!

Falco
Gost
Falco

Sigurno je i za ovaj mec podijeljen veliki broj karata putem trebovanja 😉

PG_man
Gost
PG_man

Mislim da tu zive duse biti nece.

Mrtva duša
Gost
Mrtva duša

Ja već došo
Malo puva
Jedva čekam da počne
Dosadno mi je

Send this to a friend