Fudbal

Dragićević: Razočarani smo…

Trener fudbalera Budućnosti Radisav Dragićević nije krio razočaranje nakon poraza u crnogorskom derbiju.

Podgoričani su izgubili od Sutjeske 2:1, a “plavi” su oba pogotka primili iz prekida.

„Sve ono što se isplanira – u fudbalu ne mora da se ispuni. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, skoro bez greške, a zatim primili golove tamo gdje bi trebalo da smo najjači, u defanzivnom skoku. Pokušali smo da preokrenemo, nije bilo dovoljno. Razočarani smo“, rekao je Dragićević.

Od njegovog dolaska na klupu, Budućnost je osvojila četiri boda iz tri utakmice.

Podgoričani sa ukupno 15 bodova zauzimaju drugu poziciju na tabeli.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
JimBeglin
Gost
JimBeglin

Koja je ono formacija? 3 – 6 – 1? Bekovi bez centaršuta, sredina nekreativna, Vlaisavljević i Ivanović bez probijanja za 90 min. Perović loptu takao nije liše onog KATASTROFALNOG prijema viseće lopte u prvom poluvremenu. Problem nisu igrači nego sistem igre. Trče nepovezano, napadaju nepovezano, brane se nepovezano! Je li ti opet problem realizacija? A kako da realizuješ kad ne… Više »

Dzed
Gost
Dzed

Nisu samo treneri krivi nego i uprava.Nije mi samo jasno zasto se ne dovede Brano Milacic, trrener sa kojim smo imali mladu ekipu i igrali najljepsi fudbal.

Sava
Gost
Sava

Znog izjave da je prvo poluvrijeme bilo bez greske mora biti smijenjen odmah! To je najgore poluvrijeme u istoriji fudbala, bez ijednog pasa, centar nisu presli… Dok god ovi strucnjaci budu drzali govore, bice ovako

Preko Morace
Gost
Preko Morace

A okle druze, kad vidis kakvi “strucnjaci” vode Buducnost, cudo je kako dosad i pobijedise nekog..A sto se tice fudbalera u pokusaju, tvrdim sad da krene coek po PG naseljima i kvartovima nasa bi 10-12 momaka koji bi bolje igrali i srcanije se borili na teren no ove “sminkice”…I sto je najjace, Buducnost godinama vec bolje igra utakmice u evropu… Više »

Send this to a friend