Fudbal

Drama u TV Nova M, Šebek pozvala policiju zbog Ćulafića

Šebek

Prava drama odigrala se sinoć u TV Nova M kada je u prostorije te kompanije ušla policija zbog prijave koju je direktorka Ivana Šebek podnijela protiv urednika sportske redakcije Igora Ćulafića.

Juče u toku dana pojavila se informacija da će utakmicu fudbalskih reprezentacija Litvanije i Crne Gore, u 4. kolu Lige nacija, na TV Nova M prenositi Maksim Živaljević, komentator Javnog servisa.

Međutim, na kraju informativne emisije, koja se emituje od 18 časova na TV Nova M, Ćulafić je u svom sportskom prilogu najavio da će on raditi prenos meča iz Viljnusa. Nedugo nakon toga, policijsko vozilo stiglo je ispred zgrade ove televizije u centru grada, a zatim je nekoliko policajaca ušlo u prostorije TV Nova M, gdje je Ćulafiću saopšteno da se javi u CB Podgorica zbog prijave za prijetnju.

Urednik sportske redakcije TV Nova M se potom oglasio na svom tviter nalogu, a duel iz Viljnusa prenosio je ŽivaIjević, koji je jednokratno angažovan na TV Nova M, uz odobrenje odgovornih ljudi u TV Crne Gore.

“Prijavljen sam policiji. Nalazim se ispred CB Podgorica i čekam da dam izjavu. Skandal”, objavio je Ćulafić, a potom se oglasio još jednom:

“Prijava za prijetnju. Koje nije bilo, sad mi kažu u CB”.

Uslijedio je i treći tvit:

“Inspektori su u čudu, direktorka Šebek je zvala dežurnu službu i prijavila prijetnje”, napisao je Ćulafić.

Pobjeda je pozvala direktorku TV Nova M Ivanu Šebek kako bi prokomentarisala situaciju.

“Ne znam šta se desilo sa Ćulafićem. Nijesam upućena”, rekla je Šebek.

Na zahtjev novinara da prokomentariše činjenicu da je Ćulafić uživo u programu informativne emisije najavio da će prenositi utakmicu iz Viljnusa, a da je ta dužnost ipak pripala Živaljeviću, direktorka TV Nova M je odgovorila: “Ćulafić je to saopštio u emisiji koja je išla uživo, svojom voljom, iako za tako nešto nije imao odobrenje menadžmenta. Nemam više nikakav komentar”.

Novinar Sport kluba Milo Lekić nije se proslavio kada je za TV Nova M prenosio istorijsku utakmicu Crne Gore i Srbije prije četiri dana pod Goricom, što je očigledno uticalo na odluku uredništva ove televizije da za duel u Viljnusu angažuje crnogorskog komentatora.

Ne iz svoje kuće…

Kasno sinoć, redakcija Arene je na uvid dobila dokument koji je potpisala direktorka TV Nova M Ivana Šebek, a odnosi se na odluku o suspenziji i udaljenju sa radnog mjesta Igora Ćulafića zbog povrede radne obaveze u programu, prijetnji, pravljenjem problema radnom procesu, te onemogućavanju plana realizacije prenosa utakmice Litvanija-Crna Gora.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Genije
Gost
Genije

E DA OCE OVA SEBEK ZVAT POLICIJU DA PRIVEDE OVOGA MOGA MUZA . GLEDA UTAKMICU, PSUJE,MORAM DA CUTIM, A ONOGA STO JE KOMENTARISAO UTAKMICU SA SRBIJOM TREBA UPISAT U OSNOVNU SKOLU DA NAUCI DA PRICA. MRCIO MU SE JEZIK , A AKCENAT POSEBNO.

Genije
Gost
Genije

Boze mili ,uapsise coeka zbog fuzbala.E vala cudo ta policija kada gleda u pasulj.Ova Sebek,,pojma nema ,, od cemu se radi, a on siroma u- aps. Greote.

Bazinga
Gost
Bazinga

Oće li mi ko objasniti što policija ne objavi ništa na Tviteru. Arena sport objavi nešto. A Ćule nije bio obavješten, a Šebek nine upućena. Ima li iko obavješten ili upućen, da ovo razjasni? 🙂

Hogar
Gost
Hogar

Ova gospođica je zaslužni crnogorski patriota i čuvena novinarka. Mnoge je zadužila od kada je mali franca izvukao iz bijelog polja i vinuo ka zvijezdama

Da, da...
Gost
Da, da...

A je li tamo pravila kubasice?

Belopoljac
Gost
Belopoljac

Nešto je drugo radila s njima!

Balsa
Gost
Balsa

Je li moguce ni jedan komentar o ovoj Sebek mi ne pustate… Bgm kao da ste njeni placenici ili bolje reci da ste pacenici. CDM nacisti.

prika
Gost
prika

dobra je riba fratelo

Petko
Gost
Petko

A, ne nego nije.

vip-tetka
Gost
vip-tetka

Ma ona nema pojma o ničemu xa xa xa

SAMPION
Gost
SAMPION

Direktorka je postupila vrlo neprofesionalno i neznaveno, veliku i nedopustivu gresku je pokusala da ispravi sa jos jednom vecom greskom…Igor je dobar komentator, mnogo zna o fudbalu…ali to vjerovatno nije bilo dovoljno da zadovolji ambicioznu direktorku…trebala mu je dati, da pokaze svoje kvalitete…

Pravnik
Gost
Pravnik

Ova vijest je pomalo čudna, jer, postavlja se pitanje, kako prije nije odlučeno da prenose utakmica vodi neko ko je iz CG? Još čudnije je što je bivši Pink M – sadašnja Nova M izabrala “pozajmljenog komentatora”, umjesto da te prenose vodi postojeći komentator na toj televiziji kakav je G-din Ćulafić?! Ćulafić je dugogodišnji sportski novinar koji ima više od… Više »

Kontraš
Gost
Kontraš

Ok, postupak direktorke ne opravdavam, ali ti tvrdiš da je Ćufta, tako smo ga zvali mi iz komšiluka, sportski novinar? Koju je to školu završio, pa znaš da je sportski novinar? Ok, cjeli život smo igrali fudbal, i dobro se razumije u tu tematiku, ali znaš li koliko gafova je pravio tokom prenosa raznih utakmica, još od vremena kada je… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kad čobanici daš vlast…

Bokun
Gost
Bokun

Ivana Šebek, mogla si bit “gospođa” ali, malograđanština je bila jača. Zapravo, potpuno očekivano posrnuće.

vuko.m
Gost
vuko.m

Mora da je ova Sebek neka anti Srbkinja 100% po citanju ovoga teksta e cemeru i tugo

ron.de.jeremy
Gost
ron.de.jeremy

Đe ste sportski novinari i ostali medijski radnici da podržite kolegu?

Da, da...
Gost
Da, da...

Niđe. Odnosno u mišju rupu.

art
Gost
art

Poltronka ne zna za granicu u bezobrazluku!

SAMPION
Gost
SAMPION

Da mi je znati ko probija ovu direktorku?

Hogar
Gost
Hogar

Ja joj orah iz ruke ne bih uzeo

art
Gost
art

Treba Culafic njoj da posalje poresku,komunalnu,sanitarnu…inspekciju i na kraj SAJ da je odnesu nedje,dje god oce!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Sa ovom sam TV mislim NOVA TV zavrsio kad sam saznao da je ova mudra koja je iscerana sa javnog servisa direktor.
Blokirao sam prenos da je slucajno ne vidim kao onu Drobac.

Gorcilo
Gost
Gorcilo

Sto ovaj Culafic ne podnese tuzbu za mobing. Tesko da bi iko precutao da ga pomjeraju sa njegovog radnog mjesta da bi ga neko odmjenio. Takvo omalovazavanje je za svaku osudu. Sklonili ga sa stolice kao sto se sklanja retardirani clan familije kad neko dolazi u goste. Podrska za Culafica. Treba stati na put samovolji i torturi koju sprovode neki… Više »

Da, da...
Gost
Da, da...

Ne sumnjam da će podnijet tužbu, ali bojim se “trulih dasaka”. A bilo bi lijepo i pravedno da ih dobro “klepi”.

cinik
Gost
cinik

Ja odavno isključim ton kad gledam prenose našeg fudbala!

Sajo
Gost
Sajo

Sto ova nije podnijela ostavku nakon sto je Mila Lekica dovela da komentarise utakmicu. Nijesam znao da je ova direktorica ove televizije. Odsad cu staviti sifru na ovu tv, da slucajno ne bi djeca ukljucila neozbiljnu televiziju.

Mirza
Gost
Mirza

A ona je pokusala i Javni servis da unisti ali joj ne dadose. Tada je rekla da su svi sa Javnog servisa neznalice a ona je fakultet zavrsila. Kao da niko prije nje nije fakultet zavrsavao. Blago televiziji koju ova zaobidje. N tv jos nije ni pocela ljudski da radi ali se vidi koliko ce biti gledana. Cim im je… Više »

Kolega
Gost
Kolega

Dobro je cufta cuvar nojeva obrazovan hahahahahaah

Eurosport
Gost
Eurosport

Đurkovic je najbolji komentator, Sofro, Kustudic, ovaj neuki Culafic, Grgur su tako teski za slusat. Pogotovo Sofro zamrznuh sport zbog njega.

AnyWho
Gost
AnyWho

Mislis “zamrzjeh”?

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

O! Zar ovaj nije na Elmag?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Džigerice, i ti si mi meso…

Micko
Gost
Micko

Pocinuse u RTCG-nema vise vriske i trauma od doticne.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Kako bih joj dvije roditeljske lupila.No, kompleksi su cudo danas.

Da, da...
Gost
Da, da...

Nijesu đa’ole – vidiš kako joj pristaje fotelja.

wnk
Gost
wnk

Ova je poslije Duška kandidat za premijera. Sad je lijeva milova ruka, a duki desna.

Gost
Gost
Gost

@wnk: Onda ja znam ko je neće glasat SIGURNO.

Vesna
Gost
Vesna

Propalo se.

Ko forsira ovu zenu

Gojko
Gost
Gojko

Ima izvesnih kvaliteta.

Djuka mucavi
Gost
Djuka mucavi

Evo jjjjaaaa i Ččččeeeeelllleeee navijamo za CG

Šporki ubljanin
Gost
Šporki ubljanin

Zar ima mazohista da gleda tu TV

Lavica
Gost
Lavica

Potpuno ispravno, nije smio to da uradi a i stvarno je bilo užasno slušati ga a ostati ravnodušan.

Kokot iz, Djura
Gost
Kokot iz, Djura

A sto ce bit s Milom Lekicem?Taman je poceo, da uci crnogorski.Greotice

Kadrovsko
Gost
Kadrovsko

Sad neka ga prerasporedi na drugo radno mjesto koje je predviđeno za njegov obrazovni nivo i gotovo(baš bih volio znati šta je završio dotični stručnjak).

Seka
Gost
Seka

Treba li fakultet Nuklearne fizike za sportskog komentatora.

Fico
Gost
Fico

Treba.

Navijač
Gost
Navijač

A đe Ćulafić da reprezentaciju komentariše. Ne sprdajte se ljudi. Pravilna odluka.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

A dje sebek da vodi televiziju,ne sprdajte se ljudi.kakav god da je,svidjao nam se ili ne,to mu je radno mjesto.njima su pripala prava za utakmice i normalno je da neko iz te tv komentarise.zamjerke zivaljevicu,trebao je da podrzi kolegu a i sve ostale kolege.sjutra se to i njima moze desiti.

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

Vjerovatno im se i dešava.

Anonimus
Gost
Anonimus

Kakav moronski komentar, vidi se da ti se svidja nestaško… Zna se ko je njemu šef, koliko god i ona bila namazana, odgovornost je njena, znači ispravno je uradila. Čak i da joj tapšemo kako je to elegantno bilo…

Znalac
Gost
Znalac

Ostavimo se simpatija i politike. Pitanje je da li je Ćulafić kompetentan da prenosi mečeve reprezentacije. NIJE. Slučaj riješen.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

A ti si kompetentan da to utvrdis.eto tako kod nas stoje stvari.svi smo kompetentni za tudju raabotu jedino za svoju nismo

Znalac
Gost
Znalac

Vala to svako sa gramom mozga može zaključiti, moj Zeta trans e.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Niti ga hvalim niti kudim.pricam o pravima i o mentalitetu.jel ista prica po gradu,pricam za pg,bila za sofra,ovakav onakav,gasi se zvuk,kad on komentarise.jel slicna prica i sprdje po gradu bila za istog zivaljevica.jel slicna prica bila za sve kometatore pa je cak i na ovom portalu bilo par polemika kako navodno j cg nema dobrog sportskog komentatora.zamjeralo se i kustudicu… Više »

Znalac
Gost
Znalac

Ja svoj stav imam i napisao sam ga.

Paki
Gost
Paki

Ja da sam direktor isto bih uradio.

PG_man
Gost
PG_man

Ne znam što cenzurišete. Samo sam napisao da je čovjek najgori komentator u Crnoj Gori. To su činjenice.

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

A ti si znaci ta koja je poturila onoga komentatora sto se segacio sa nama ?

Direktor
Gost
Direktor

Pojedini zaposleni u Cg poznaju jedino silu. Džaba im priča.

Beki
Gost
Beki

Na našu sreću sinoć nismo morali da ga slušamo. Dako podrži to.

Učo
Gost
Učo

I ja se nadam, rijetko neznaven komentator. Da na trenutak zaboravimo na pismenost i elokvenciju.

Dragan Ba
Gost
Dragan Ba

Ne ulazim uopšte u neki odnos njih dvoje na relaciji DIrektor-zaposleni, ali čovjek pojma nema o tome čim se bavi.

Mladen
Gost
Mladen

Dako se raskrsti više sa “priučenim” komentatorima i novinarima i da ljudi koji su se školovali za taj poziv dobiju šansu. Pri tom ovaj ne zna ništa o sportu.

Znalac
Gost
Znalac

Na svim poljima nam je tako. Neznanje caruje. Zato se i on izčuđava što ga je snašlo, jer je eto on komentator strašan.

Gaugamel
Gost
Gaugamel

A ne nego je Šofro stručan! Pola sata u prenosu pominje čovjeka koji nije na terenu. Nije uopšte registrovao da je izašao sa terena, pa svaki put kad lopta dodje do desnog beka on pomene da je to igrač koji je izašao. Skapirao tek nakon pola sata da je bila izmjena i da desnog beka igra drugi čovjek. E to… Više »

Znalac
Gost
Znalac

Šofrova je jedina mana što ima potrebu da podijeli sa drugima sve informacije koje zna. On je jedan od rijetkih CG komentatora koji zna o sportu mnogo više od onih koji ga slušaju i koji pri tome živi za sport.

Gaugamel
Gost
Gaugamel

Prijatelju, ja kad gledam utakmicu Real – Bayern, ne želim da čujem što je doručkovao trener Milana taj dan, sa kim se slikala žena lijevog beka Arsenala, ko je pobijedio na mitingu u atletici u disciplini skok s motkom ili kako je završila hokejaška utakmica između Švedske i Kanade na taj dan prije 26 godina. Hoću da pratim utakmicu, igrače… Više »

Znalac
Gost
Znalac

Ako si to brojao onda svakako nisi gledao utakmicu.

Roki 4
Gost
Roki 4

Gledao i slušao, držao papir ispred sebe i recke lupao na svaki pomen riječi nevjerovatno. 46 puta za jedno poluvrijeme. A to sam uradio jer je tri puta rekao “nevjerovatno” zbog jedne šanse za gol! Ako si ti nesposoban da dvije stvari radiš u isto vrijeme, znaj da nisu svi intelektualno na tvom nivou.

Truncica
Gost
Truncica

SIgurno je zbog toga prosle godine dobio nagradu za najboljeg novinara, i sigurno zbog toga ide svudje po svijetu da prati utakmice i izvjestava. Nego samo laprdajte kad za sebe nista dobro nemate rec’.

Profa
Gost
Profa

Koliko poznaje sport nisam baš pozvan da kažem, ali gramatiku definitivno ne poznaje.

Sportaš
Gost
Sportaš

E nikoliko, da ti ja kažem.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Podrska za Ivanu Sebek. U nasem drustvu svi zaziru od uspjesnih i sposobnih zena. Disciplina mora postojati i hijerarhija se mora postovati.

Šefica
Gost
Šefica

Upravo tako, potpisujem svaku tvoju riječ.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

A sto mislis da se postuju i prava radnika.kakve veze ima sad sto je direktor zena.usput,zar stvarno mislis da je ona ostvaren novinar i sposobna za mjesto koje pokriva?

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Naravno da jeste.

Ilija
Gost
Ilija

Srećom što ga je spriječila da prenosi , pa smo mogli gledati normalno utakmicu, a ne da njega slušamo.

Mirko
Gost
Mirko

Viđela žena da nema “posla” od njega, da ne bruka televiziju, pa angažovala Maksima, dok se ne snađu i zaposle nekog ko zna nešto o fudbalu.

eto tako
Gost
eto tako

Pa što je čekala do sad. Imala je godinu da ga smijeni ako ništa ne zna. Kakav god da je, zaposlen je u toj kući i s pravom se pobunio što utakmicu prenosti “gostujući komentator”, pa se da je (ako me sjećanje dobro služi) Nando Martelini.

Janko Bar
Gost
Janko Bar

Ovaj da komentariše reprezentaciju? A njemu ne bi čovjek dao da komentariše Đetić ligu.

Himnošpijač
Gost
Himnošpijač

Pa znate kako. Po Ivaninom mjerilu gosn. Ćulafić nije patriJota koji zadovoljava njene kriterije. Meč reprezentacije treba da vodi velji Crnogorac-domoljub.

Kokot iz, Djura
Gost
Kokot iz, Djura

A prenose li utakmice u Srbiji nepatriote?

Gojko
Gost
Gojko

To je to! Śedio je u studiju na stolici kad se svirala himna.

12345
Gost
12345

Maksim(alno) korektno od kolege sa RTCG, prema kolegi sa Nove M. Pravi pink(eraj).

Гроф
Gost
Гроф

Подршка једној правој дами и великој црногорки Ивани Шебек из Херцег Новог!

Lukase
Gost
Lukase

😂😂😂😂 aogh

Cevo
Gost
Cevo

I gradske priče i anegdote govore kolika je ona zapravo dama. A makse….

Gost
Gost
Gost

Grofe prijatelju Ivana Šebek nije iz Herceg Novog nego iz Bijelog Polja.

???
Gost
???

Smijenite Šebek, ne brukajte se

???
Gost
???

Smijenite Šebek, nebrukajte se

bivsa koleginic
Gost
bivsa koleginic

CULficu TI LI SI! !

Send this to a friend