Fudbal

Đurovski: Očekujem pobjedu, Nikolić: Da navijačima priredimo novu radost

Na stadionu u Humskoj u subotu se igra finale Kupa Srbije između vječitih rivala, a treneri Crvene zvezde i Partizana iznijeli su očekivanja od predstojeće borbe za trofej.

“Očekujem dobar meč i spektakl, svi akteri moraju da budu na nivou kakav dolikuje. Igrao sam finala kao trener i igrač, znam kakav je osjećaj, očekujem da naša ekipa poslije izgubljene titule pronađe snagu i pobijedi. Partizan ima prepoznatljivu igru od dolaska Marka Nikolića, dobro su organizovani i igraju kvalitetno. Ne bih pričao o manama Partizana, treba da ostane tajna”, rekao je trener Zvezde Boško Đurovski.

Njegov kolega iz Partizana Marko Nikolić je rekao da je derbi sam po sebi velika inspiracija.

„Sada ima posebnu težinu, poslije iscrpljujuće borbe za šampionsku titulu. Prije derbija razmišljam samo o pobjedi. Ostaje žal što sam propustio finale Kupa u mom prošlom mandatu u Partizanu. Imam bezbroj motiva, a siguran sam da će i moji igrači biti na nivou kakav iziskuje finale. Zadovoljni smo zbog titule, možda neko kaže i rasterećeni, ali moramo da imamo poštenje prema našim navijačima i da im priredimo radost”, kazao je Nikolić.

Utakmica je na programu u subotu od 18 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
brkomali
Gost
brkomali

ajde ti strucnjace iz “Republike Srpske” gledaj svoj posao u “Republiku Srpsku” I Srbiju a Crnu Goru I teme vezane za NASU zemlju ostavi nama, izloguje se sa cg portala I srecan ti daleki put!!!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Crnogorci, molim vas ne komentarišite ovu temu. Navijajte za crnogorske, a ne za srpske klubove. Jer,… ogromna većina Srba kad igra reprezentacija Crne Gore je savršeno indiferentna ili navija protiv nje. Primjer, kad bi igrala Grčka ili Rusija protiv Crne Gore, 99,99% Srba bi svim srcem navijalo za prve dvije. A kad bi Albanija ili Hrvatska igrala protiv vas, Srbima… Više »

Send this to a friend