Fudbal

Eraković: Drago mi je što je moj prijatelj Krstović srušio Bugarsku

foto: FSS

Strahinji Erakoviću bilo je drago što je njegov bivši saigrač iz Crvene zvezde Nikola Krstović riješio utakmicu u Razgradu i donio bodove Crnoj Gori na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Već sjutra će veliki prijatelji biti rivali na terenu stadiona pod Goricom.

“Nije bilo vremena za neku dublju analizu njihove utakmice, to nas očekuje u nedjelju uveče po povratku sa treninga. Vidio sam gol i drago mi je da se moj veliki prijatelj Nikola Krstović našao u ulozi junaka. Trese mreže u dresu svog kluba, sada je postigao prvijenac i za reprezentaciju i svakako je jedan od igrača na koga moramo da obratimo posebnu pažnju. Trudićemo se da ga neutrališemo i da mu ostavimo što manje prostora”, rekao je Eraković.

Fudbaler Crvene zvezde upoznat je sa činjenicom da će igrati pred punim tribinama u glavnom gradu naše zemlje.

“Čitao sma juče na portalima da je stadion rasprodat, očekuje se paklena atmosfera, ali to je nešto na šta smo navikli i ne treba da nam predstavlja problem. U petak je takođe bio sjajan ambijent na stadionu Rajko Mitić i zahvalio bih se još jednom publici na velikoj podršci protiv Litvanije. U Crnu Goru idemo po nova tri boda i želimo da ostanemo na čelu tabele i poslije drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo”, zaključio je Eraković.

Crna Gora i Srbija igraće sjutra od 20.45.

Send this to a friend