Fudbal

Eriksen heroj Totenhema, Milivojević presudio Lesteru

Kristijan Eriksen spriječio je prvi remi Totenhema u Premijer ligi – “pjevci” su smogli snage da u sudijskoj nadoknadi postignu gol vrijedan tri boda u susretu sa Barnlijem.

Djelovalo je da će klub iz Londona napraviti neočekivani kiks pred svojim navijačima, ali se u 91. minutu ukazao Danac koji je iskoristio asistenciju Harija Kejna.

Totenhem se učvrstio na trećem mjestu, sa tri boda manje od drugoplasiranog Liverpula, a pet manje od vodećeg Mančester Sitija, koji je ranije danas savladao Everton 3:1.

Još tri utakmice ovog 17. kola prvenstva Engleske okončane su minimalnim rezultatom. Njukasl je golom Salomona Rondona srušio domaći Hadersfild, dok je Luka Milivojević sjajnim pogotkom donio cio plijen Kristal Palasu u meču protiv Lestera.

Votford je sa 3:2 savladao Kardif, dok je Volvs rezultatom 2:0 porazio Bornmut.

Od 18.30 sastaju se Fulam i Vest Hem.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Dakle Harry Kane zaslužan za gol,kao i za 99% drugih golova. Ljubomorni su na njega i ne daju mu loptu da ne bi dao gol,a on kad je dobije,svima asistira i nikad nije sebičan. Najbolji centarfor ma svijetu,u najsebičnijoj ekipi na svijetu. Da je drugina stalo do timske igre i da Kejn ne mira sve sam da radi,Totenhem bi osvojio… Više »

Rade007
Gost
Rade007

Dakle Hari Kejn je zaskuzan za gol,kao i za 99% drugih golova. Ljubomorni su na njega i ne daju mu loptu da ne bi dao gol,a on kad je dobije,svima asistira i nikad nije sebičan. Najbolji centarfor ma svijetu,u najsebičnijoj ekipi na svijetu. Da je drugina stalo do timske igre i da Kejn ne mira sve sam da radi,Totenhem bi… Više »

Send this to a friend