Fudbal

Evroligaški debi sat ranije zbog duela Crne Gore i Srbije

foto: KK Budućnost VOLI

Podgorica će 11. oktobra biti u apsolutnom fokusu pažnje evropske sportske javnosti, jer će organizovati dva velika sportska spektakla u istom danu.

Istog dana kada Budućnost Voli, u premijernom meču sezone Evrolige, ugosti milanski Armani u renoviranoj ,,Morači”, na Gradskom stadionu čeka nas fudbalski spektakl. Duel reprezentacija Crne Gore i Srbije u trećem kolu UEFA Lige nacija, novog kontinentalnog takmičenja!

Zbog toga je termin meča u ,,Morači” pomjeren sa prvobitnog termina u 19 sati, za početak u 18. Tako neće doći do preklapanja sa fudbalskom utakmicom reprezentacija, koja je na programu od 20.45 pod Goricom.

Budućnost Voliju bi odgovaralo da pomjeri evroligaški debi za dan kasnije, kako bi navijači mogli lako da se organizuju i isprate oba velika sportska događaja.

Ipak, mala je vjerovatnoća da će Evroliga izaći u susret upravi najvećeg crnogorskog kluba, jer je kalendar takmičenja vrlo precizan, koncipiran od prvog do 30. kola i strogo se poštuje.

Tako će taj 11. oktobar biti, već sada je izvjesno, istorijski za crnogorski sport. Podgorica će Evropi predstaviti renoviranu ,,Moraču”, ali i biti domaćin fudbalskog spektakla protiv jedne od najboljih evropskih selekcija.

2 Komentara na "Evroligaški debi sat ranije zbog duela Crne Gore i Srbije"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend