Fudbal Loše vijesti iz Niona

FIFA kaznila Crnu Goru: 20 hiljada franaka i zatvaranje dvije tribine

Disciplinska komisija Svjetske fudbalske federacije (FIFA) sankcionisala je Fudbalski savez Crne zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici 6. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa selekcijom Letonije.

“Fudbalskom savezu izrečena je novčana kazna u iznosu od 20.000 švajcarskih franaka i mjera zatvaranje navijačkih tribina (jug i sjever) na prvoj narednoj utakmici u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo zbog diskiminatornog ponašanja navijača tokom utakmice sa Letonijom. Shodno odluci FIFA-e navijačke tribine biće zatvorene na utakmici sa Holandijom koja se igra 13. novembra 2021. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova”, saopšteno je iz FSCG.

Fudbalski savez Crne Gore apeluje na navijače naše selekcije da se uzdrže od nesportskog ponašanja i svake vrste diskriminacije na predstojećim utakmicama nacionalnog tima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pero
Gost
Pero

Ruke vi se pozlatile. …

CPC NATO MNE
Gost
CPC NATO MNE

U trenutku kad je zemlja na ivici rata i kad ista vlada pokusava da je izbaci iz svih takmicenja preko ministarstva sporta itd logicno je ocekivati da ce oni isti poslati nekih dvadesetak litijasa ili zavjetnika tvrdos da naprave neki ekces ne bi li nas izbacili iz daljeg takmicenja!!

Prc CG
Gost
Prc CG

Takao je,bravo FIFA….

Janko
Gost
Janko

Jeli to fifa 21 ili fifa 22

Olga Vujačić
Gost
Olga Vujačić

Prvi put čujemo od Fifa da su navijači nešto napravili na utakmici sa Estonijom.Baš bi bilo pristojno da nas neko izvijesti i bar nam prepriča obrazloženje takve odluke.
To bi možda bio i nauk navijačima da se slični ekscesi ne ponove.
Nažalost puna su nam usta o principima demokratičnosti i transparentnosti,ali izgleda da od nedostatka istih svi patimo i Fscg i mediji

Vessi
Gost
Vessi

Draga Olga… Letonija…njet Estonija…

Rale
Gost
Rale

Šta su navijači uradili?

Anonim
Gost
Anonim

Sto su to radili?

Makseodavde
Gost
Makseodavde

Vrijedjali politicara koji je na vlasti godinu dana a nisu sjetili da zazvizde nekom iz dps-a evo 15 godina.

CPC NATO MNE
Gost
CPC NATO MNE

AbazDovicu ti li si!!??

DejoDejo
Gost
DejoDejo

A kakve veze ima FIFA sa Dritanom🤔🤔🤔

Bingo
Gost
Bingo

Nikakve štete ne bi bilo da ih izbace iz fifa i uefa

Send this to a friend