Fudbal Ugovor na pet godina

FK Budućnost zvanično dobio novog predsjednika i poslovnog partnera

Biznismen iz Švedske i rođeni Podgoričanin, Veselin Mijač, zvanično je preuzeo rukovođenje FK Budućnost.

On je najavio određene promjene i novine u funkionisanju kluba i dodao da će nastojati da obezbijedi još bolje uslove za rad stručnog tima i fudbalera u cillju postizanja što boljih rezultata.

“Ništa ne može da se promijeni za godinu ili pola godine – mi gledamo u budućnost, jer na brzinu ne možemo ništa. Lične ambicije – tim koji ima takve kvalitete trebalo bi da bude šampion, šampion, šampion… Ali, potrebno je vrijeme da se prihvate promjene koje će uslijediti”, kazao je Mijač, koji je preuzeo klub na partnerskoj osnovi sa Glavnim gradom.

Potpisanim ugovorom Glavni grad i Mijač obavezali su se da zajednički obezbijede finansijska sredstva za poslovanje i razvoj FK Budućnost za vrijeme trajanja ugovora (5 godina) u godišnjem iznosu od po 600.000 eura.

U Glavnom gradu, koji je vlasnik kluba, očekuju bolju budućnost.

“FK Budućnost je simbol našeg grada i neodvojivi dio našeg identiteta. Ne postoji sportski kolektiv u Crnoj Gori koji toliko ljudi prati, čim se uspjesima raduje, a tuguje zbog sportskih neuspjeha. Nažalost, od obnove nezavisnosti do dana nije bilo onoliko usojeha koliko smo se nadali, u jednom dijelu, naše je mišljenje, i zbog toga što nismo na pravi način odgovorili na potrebe finansiranja i načina organizacije. Sada stvaramo kvalitetan temelj i sa dozom optimizma gledamo u budućnost. Prvo da vratimo primat na domaćoj sceni, a da u susret obilježavanju jednog vijeka osnovanja kluba – 2025. godine – od Budućnost napravimo respektabilan klub, ne samo u našim i regionalnim, već i u evropskim okvirima”, kazao je gradonačelnik Ivan Vuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan
Gost
Milan

Dzaba vam novci moji sinovci,Sutjeska je opet najbolja💪💪💪

vukomita
Gost
vukomita

TREBA NAM VELIKA BUDUCNOST,PODRSKA

vukomita
Gost
vukomita

VRIJEME JE DA FK BUDUCNOST BUDE KA U SRECNA TITOGRADSKA VREMENA BRENDCINA JUGOSLOVENSKOG FUDBALA…TITOGRADJANI BI VOLJELI DA SE VRATE NA STADION EH DA BAREM MOZEMO IGRAT KUP EVROPE…BAR

pero
Gost
pero

Mijač je pravi što se kaže gospodin i patriota koji je to dokazao na niz primjera. Ali ovo mu je najgori potez koji je uradio po meni u životu…čisto bacanje para, živaca, vremena…. Ili je bio recimo ”primoran” da to uradi pošto su Vukovi Podgorički osjetili ”svježu krv” odnosno osjetili da čovjek je patriota i ima keša…. Mijač će proklinjati… Više »

M CG
Gost
M CG

Dzaba vam da dodje Ferguson,sampion CG ce i ove sezone biti Sutjeska 💪🔵💪🔵💪🔵💪🔵

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Nema tu sreće dok se u potpunosti ne zaokruži sve makar u vezi ovog postojećeg stadiona. Jer pravljenje nacionalnog je očigledno naučna fantastika. Eno u Tirani se pripremaju da svečano otvore glanc novu prelijepu fudbalsku arenu, nacionalni stadion. Praktično su svi radovi završeni! Eno snimak na YouTube-u. Imaće Albanija u narednim danima ladno bolji stadion i od Srbije, a kamoli… Više »

Stadion
Gost
Stadion

Prvo da se stadion vrati klubu

Konik
Gost
Konik

Vukovi se oko tebe

Konik
Gost
Konik

Mijacu zrelim ti puno sreće ali pazi se

varvar stari
Gost
varvar stari

Aj sa srecom.Naprijed plavi!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

bacices pare ako ne dovedes kondicione trenere fizioterapeute koji ce kroz trenazni proces radio sa svim generacijama od petlica kadeta omladinaca do 1 tima ….naravno dovesti barem jednog mladig trenera iz inostranstva i promijeniti brnovica….brzina tehnika ishrana masaze lijecenje pravilna ishrana ozbiljni klubovi vode racuna o tome ….buducnost je do sasa bila losa godinama na pravi velike igrace

ajde
Gost
ajde

Tacno. Konacno pravi komentar, svjeze I inteligentno razmisljanje. Cijela Evropa je odavno to usvojila, a odje jos sujeta, kompleksi i ,,suvi,, treninzi. Bravo.

Nik
Gost
Nik

Opelješiće ovog Mijača.Proklinjaće dan kad se vratio u Crnu Goru.

M CG
Gost
M CG

Bravo!

M CG
Gost
M CG

Bravo!

M CG
Gost
M CG

Oce 100% si upravu

Vrhovni
Gost
Vrhovni

Sve vam je uzalud.
Mi smo sampioni…Sutjeska Niksic
Kupite opuske

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Uh,kuku.

Morpheus
Gost
Morpheus

Ovaj Vukovic ima 0 harizme!

UjnaDjuro
Gost
UjnaDjuro

Je li kupio poklopce za šahte ?

Una
Gost
Una

Djuro prijatno uz sendvic

Send this to a friend