Fudbal Druga liga nastavlja se 3. juna

FSCG dao zeleno svjetlo: Arsenal domaćin na svom stadionu

Komisija za stadione i infrastrukturu Fudbalskog saveza Crne Gore, koju čine predsjednik Božidar Mićunović i članovi Dragoljub Sekulić i Amil Gerina, obišlaje glavni teren Fudbalskog kluba Arsenal i konstatovala da je teren u dobrom stanju i da zadovoljava sve kriterijume koje nalaže Fudbalski savez za odigravanje prvenstvenih utakmica.

Arsenal je posljednji meč u Tivtu odigrao 1. decembra prošle godine, a zbog lošeg stanja terena, ekipu Ibra na startu drugog dijela sezone ugostio je na terenu u Ulcinju.

Druga liga nastavlja se 3. juna, kada će Arsenal ugostiti Lovćen na svom terenu, a baš taj duel može biti od izuzetnog značaja kada je u pitanju borba za spas. Naime, Lovćen je deveti sa 19 bodova, pet više od posljednjeplasiranog Otranta, dok Arsenal ima 25.

U slučaju kiksa Tivćana protiv direktnog konkurenta, jasno je da bi Arsenal do kraja vodio bitku za spas. Iako će se mečevi do kraja sezone igrati pred praznim tribinama, fudbalerima Arsenala svakako će biti važno što neće morati uvijek da budu gosti, već će važne bodove tražiti na svom stadionu.

Tags
Send this to a friend