Fudbal Autor Dr Niko Raičković

FSCG objavio Razvojni program omladinskog fudbala

Izdavačka djelatnost Fudbalskog saveza Crne Gore upotpunjena je novom edicijom pod nazivom ,,Razvojni program omladinskog fudbala“, autora Dr Nika Raičkovića, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

U pitanju je priručnik za trenere koji rade sa mlađim kategorijama crnogorskih klubova. Ovaj priručnik trebalo bi da postane temelj u zajedničkom djelovanju FSCG i klubova na kvalitetnom razvoju rada sa mladim igračima.

Cilj ,,Razvojnog programa omladinskog fudbala“ jeste da stvori osnovu za podršku i saradnju sa klubovima u radu sa mlađim kategorijama, formiranjem jedinstvenog plana i programa rada na kojem treba temeljiti optimalan razvoj mlađih fudbalera.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Libero7
Gost
Libero7

Evo u tivat sa mladjim kategorijama rade konobari koji nikad nijesu igrali fudbal ali su poslusni i ne znaju pa odgovaraju koordinatoru jer i on ne zna mnogo vise od njih i to savez finansira a igraca ni za lijek.

KPJ
Gost
KPJ

Sa trenerima kakve imamo
Razvoja nema
Pogledajte samo ko sve radi sa mladjim selekcijama

Markoza
Gost
Markoza

Skoro je stampana knjiga u CG o fudbalu od Svetozara Stanisica a u njoj je opusan rad Akademija fudbala u Amsterdam(Ajax) Nederland. Svi nasi treneri da je procitaju pravili bi vrhunske rezultate u svim selekcijama. Obiluje semama kao i opisima igre.

KPJ
Gost
KPJ

Kako
Kad mnogi ni osnovnu nijesu mogli sklepati

Lolo
Gost
Lolo

Doktore probajte sa prakticnim radom ostavi se izdavastva vidji ti kako se radi sa mladjim kategorijama i ono sto vam prica Džaja Pekovic sve je ziva istina.Poslusajte ga kad vec bolje zna od vas jer vi samo funkcije vidite vas ne interesuje napredak fudbala.Ti i Mojas treba ostavke da podnesete i idete u penziju ni FSCG vas pa da do… Više »

Send this to a friend