Fudbal

Fudbaler Sutjeske prešao u Spartak

Stefan Denković nije više fudbaler Sutjeske, a karijeru će nastaviti u ekipi Spartaka iz Subotice, saopšteno je iz nikšićkog kluba

Jedan od najboljih igrača u minuloj sezoni je u tabor prvaka Crne Gore stigao prošlog ljeta iz ekipe Bokelja, a odigrao je ukupno 36 mečeva u plavom dresu u svim takmičenjima i postigao šest golova.

Rođeni Beograđanin je u dosadašnjoj karijeri, osim za Sutjesku i Bokelj nastupao za Sopot, Crvenu Zvezdu, Vojvodinu i Zemun.

Takođe je bio član inostranih timova Hapoel Haife iz Izraela, kao i mađarske Puškaš Akademie, Zaviše iz Poljske i Super Pouer FC sa Tajlanda.

Upisao je i 9 nastupa za mladu i omladinsku reprezentaciju Crne Gore i postigao jedan pogodak.

“Proveo sam sjajnih godinu dana u Sutjesci i imali smo sezonu koja će se dugo pamtiti. Zahvalio bi se saigračima i upravi na tome što smo zajedničkim snagama uspjeli da napravimo veliki rezultat. Posebno bih se zahvalio navijačima, koji su uvijek bili uz nas i koji su nas nosili svaku utakmicu. Bivšim saigračima i Sutjesci želim puno sreće i da ove sezone dođu do bar jednog trofeja.”, izjavio je Stefan za klupski sajt.

Send this to a friend