Fudbal

Fudbaleri: Čeka nas lijepa budućnost

Kapiten Fatos Bećiraj, koji je u Varšavi 50. put nastupio u crnogorskom dresu, kazao je da je Crna Gora imala uspješne kvalufikacije iako se nije kvaifikala.

“Imamo budućnost. Šteta što nijesmo izdržali u Varšavi, uplašeno smo ušli u meč. Bili smo dosta neuigrani, prvi put smo igrali zajedno”, kazao je Bećiraj.

“Večeras je bilo puno uspona i padova, počeli smo jako loše, oni su iz dva šuta dali dva gola. U drugom dijelu smo krenuli odlučnije i to je dalo rezultata. Ostaje žal za bodom, kao da je ušla panika kod nas, ali kad se podvuče crta treba da budemo zadovoljni, niko nas nije nadigrao u ovom ciklusu. Pred nama je blistva budućnost” – poručio je Marko Janković.

Stefan Mugoša koji je dao sjajan gol zahvalio se svima zbog podrške.

“Šteta zbog rezultata. Odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme protiv velikog tima. Izgubili smo, ali ponosan sam na sve momke. Iza nas je lijep ciklus, bili smo u igri do kraja.” – kazao je Mugoša za RTCG.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BAL99
Gost
BAL99

Do sada smo se uvijek nadali velikim takmicenjima, jer momci odigraju iznad ocekivanja. Nakon svega vidjenog, po prvi put je realno ocekivati plasman na EP.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ajmo jos jedan ciklus momci!!! Ako nas onda malo sportska sreca ne pogleda i malo manje kiseva nepotrebnih i da zabijamo one zicere malo sa pameti, mislim da moramo proc sa tumbom na celu – Boljega trenera nikada dobiti necemo. Slijedece ciklus mora da pane, ako ne onda smo tu dje smo sada i uvjek cemo biti. Pa neka nam… Više »

Rade007
Gost
Rade007

Lijepa budućnost bi bila ,kad bi rasformirali reprezentaciju i zakonom zabranili fudbal u Crnoj Gori. E to bi bila lijepa budućnost.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

aj po sendvic u srpsku kucu! Gornja i donja glava su u tebi vazda gladne!!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Hallo. …Amaterizam vrhhunski. …ostavke. ..savicevic plus tumbankovic. ..kraj brukanje CG?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Pratis ti fudbal imenjace? Ako ne pratis, ok neznalico – inace promjeni nik.

Send this to a friend