Fudbal

Generacija za ponos: Titograd ispred Intera, nedostajalo sreće za plasman u finale

Sjajan rezultat pjetlića OFK Titograda, koji su na jakom turniru “Valter kup” osvojili treće mjesto, a uz malo sreće mogli su i do finala.

Ekipa Mirka Šćepanovića odigrala je veoma dobro i pokazala da je pred njom lijepa budućnost.

Svakako da će posebno talentovanim dječacima značiti pobjeda nad Interom 2:1, s obzirom da je klub iz Milana velikan u evropskim okvirima.

U polufinalu je Titograd vodio protiv Sarajeva, ali je na kraju domaćin slavio 2:1.

“Imali smo prednost protiv Sarajeva i propustili pet odličnih šansi. Bukvalno su dva puta prešli centar i dali su nam dva pogotka. Mislim da smo morali da se plasiramo u finale jer smo cijeli turnir odigrali perfektno”, rekao je za CdM trener talentovanih dječaka “romantičara” Mirko Šćepanović.

U meču za treće mjesto, Titograd je odigrao odlično i sa 3:0 pobijedio turski Bašakšehir. Strijelci za “romantičare” bili su Lazar Martinović, Uroš Lopičić i Elez Adžović.

“Ubjedljivo smo dobili tu utakmicu, potpuno zasluženo. Treće mjesto je lijep rezultat, ali nismo imali sreće jer smo apsolutno zaslužili finale”.

Rezultat u Sarajevu pokazatelj je odličnog rada u mlađim kategorijama kluba sa Starog aerodroma.

“Ovaj turnir je bio vrhunski. Dovoljno je reći da su na njemu učestovali Inter, Roma, Crvena zvezda, Dinamo Zagreb. Imali smo šansu da odmjerimo snage sa kvalitetnim rivalima i pokazali da smo na pravom putu. Siguran sam da će dječacima mnogo značiti iskustvo stečeno u Sarajevu”, zaključio je Šćepanović.

OFK Titograd je u grupnoj fazi pored pobjede nad Interom, savladao Spartak iz Banjaluke 2:0 i remizirao sa sastavom Slovačkog 1:1.

U četvrtfinalu je ubjedljivo nadigrao Zeac iz Segedina 3:0, a onda je na već opisan način stigao do trećeg mjesta.

Ko zna, možda u ovoj generaciji rastu novi Mijatović, Savićević, Jovetić, fudbaleri koji su upravo u dresu Titograda napravili prve fudbalske korake, a potom postali planetarno poznati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tigar
Gost
tigar

Cus petlici,a tu svako svakog moze da dobije,zato kad dodju u seniore taj inter bi im 15,20 komada dao

Stari Aerodrom
Gost
Stari Aerodrom

Bravo momci,slusao sam prije nego sto su posli na turnir od jednog trenera starijih kategorija Titograda da su to bacene pare za put ,jos vise mi je drago zbog toga a Ovaj sujetni covjek i kvazi trener neka pukne od muke

Baki
Gost
Baki

Bravo!!!

Send this to a friend