Fudbal Učinak naših reprezentativaca

Gol Jovetića obilježio vikend

Vikend za nama, kada su crnogorski reprezentativci u pitanju obilježio je Stevan Jovetić, koji je nakon samo tri minuta po ulasku u igru dao gol za Monako protiv Anžera.

Bio je to njegov prvi pogodak ove sezone u Ligi 1.

Pogledajte i učinak ostalih kandidata za dres našeg nacionalnog tima.

GOLMANI

MILAN MIJATOVIĆ (MTK) – Prvenstvo u Mađarskoj nastavlja se 24. januara naš golman tokom jeseni bio nezamjenjiv u velikanu iz Budimpešte.

DANIJEL PETKOVIĆ (Anže)- Bez upisanih minuta ove sezone francuski mediji pišu da je u potrazi za novim klubom.

MATIJA ŠARKIĆ (Šruzberi)- Korona je ušla u Šruzberi. Britanski mediji pišu da je nekoliko članova ovog kluba pozitivno na “Kovid-19” pa su zbog toga odloženi mečevi protiv Oksforda u Ligi 1 i Sautemptona u FA kupu.

MILOŠ DRAGOJEVIĆ (Budućnost)- Telekom 1. CFL je na zimskoj pauzi nastavak je planiran za 19. februar 2021.

ODBRANA

STEFAN SAVIĆ (Atletiko M) Zbog snijega u Madridu odložen derbi između njegovog Atletiko Madrida i Atletik Bilbaoa.

MARKO SIMIĆ (Lijepaja) – Prvenstvo u Letoniji je završeno, Lijepaja osvajanjem Kupa izborila plasman u UEFA Ligu konferncija. Naš štoper bio nezamjenjiv u timu iz baltičke luke.

ŽARKO TOMAŠEVIĆ (Astana) -Prvenstvo Kazahstana je završeno krajem 2020 njegova Astana poslije šest godina predala titulu.

ADAM MARUŠIĆ (Lacio) -Još jedan dobar meč na lijevoj strani Lacija tim iz Rima savladao Parmu (2:0) u gostima. Marušić igrao do 84. minuta.

MARKO VEŠOVIĆ (Legija) -Sa ekipom je u Dubaiju na pripremama za nastavak sezone (30. januar). Poljski mediji pišu da je počeo i treninge sa loptom i da ga uskoro treba očekivati na terenu.

IGOR VUJAČIĆ (Partizan) -Superliga Srbije je na zimskoj pauzi do februara, naš štoper imao perfektnu jesen na 11 mečeva koje je počeo u Partizanu ili reprezentaciji odbrana kojom je komandovao nije primila gol.

MOMČILO RASPOPOVIĆ (bez kluba) -Napustio je Rijeku, očekuje se da uskoro potpiše ugovor sa rumunskom Astrom Đurđu.

RISTO RADUNOVIĆ (FCSB) -Prvenstvo u Rumuniji nastavlja se u petak Radunović bi za Steauu (u koju je stigao ove zime iz Astre) mogao da debituje već tada upravo protiv bivšeg kluba.

SAŠA BALIĆ -(Zaglebje) Prvenstvo u Poljskoj nastavlja se 31. januara.

ALEKSANDAR ŠOFRANAC, DARKO BULATOVIĆ (Sutjeska), VLADAN ADŽIĆ (Budućnost), MARKO VUKČEVIĆ (Podgorica) -Telekom 1. CFL je na zimskoj pauzi nastavak je planiran za 19. februar 2021.

MILOŠ MILOVIĆ (Voždovac) -Superliga Srbije je na zimskoj pauzi do februara Milović imao odilčnu polusezonu, tokom koje je dobio i poziv da debituje za “sokolove”.

VEZNI

NIKOLA VUKČEVIĆ (Levante) Sa klupe zbog problema sa tetivom gledao pobj edu svog tima nad Eibarom (2:1).

VLADIMIR JOVOVIĆ (Jablonec) Češko prvenstvo nakon kratke pauze nastavlja se u petak.

ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ (Partizan) Superliga Srbije je na zimskoj pauzi do februara, Šćekić tokom jeseni bio nezamjenjiv u timu iz Humske.

MARKO JANKOVIĆ (SPAL) Ponovo nije bio . u protokolu za meč SPAL-a.

Posljednji put na terenu bio 20. oktobra protiv Empolija.

NEBOJŠA KOSOVIĆ (Kairat) Prvenstvo u Kazahstanu je završeno krajem 2020, Kairat je poslije 16 godina “zgrabio titulu, a vezista “sokolova bio jedan od boljih u timu iz Almatija.

ALEKSANDAR BOLJEVIĆ (Standard Lijež) Njegov Standard sinoć protiv Vasland-Beverena odigrao prvi meč u 2021 naš ofanzivac krajem prošle godine imao problema sa povredom zbog čega je propustio nekoliko utakmica tima iz Liježa.

MARKO BAKIĆ (Muskron) – Očekivalo se da će se od povrede (zbog koje je propustio mečeve sa Standardom i Mehelenom) oporaviti početkom 2021, ali ni protiv Zulte-Varegema nije bio u sastavu.

DENI HOČKO (Muskron) Standardan na sredini, ali njegov tim poražen od Zulte-Varegema (1:0).

SEAD HAKŠABANOVIĆ (Norčeping) Naš fudbaler je izrazio želju da ide iz Norčepinga, švedski mediji pišu da ga žele dva tima koje finansira Red Bul (Lajpcig i Salcburg), ali posljednjih dana sa eventualnim transferom počeo je da “zateže predsjednik Norčepinga Peter Hunt.

VUKAN SAVIĆEVIĆ (Samsunspor) Njegov tim nije igrao ovog vikenda Samsunspor trenutno diii treće mjesto u Drugoj ligi Turske.

NIKOLA VUJNOVIĆ (Voždovac) – Superliga Srbije je na zimskoj pauzi do februara – Vujnović tokom jeseni bio jedan od boljih u timu “sa krova’!

DAMIR KOJAŠEVIĆ (Feronikelji) Prvenstvo Kosova nastavlja se u februaru.

MILOŠ RAIČKOVIĆ, LUKA MIRKOVIĆ, IGOR IVANOVIĆ (Budućnost), BRANISLAV JANKOVIĆ (Sutjeska), VASKO KALEZIĆ (Zeta), ANĐELKO JOVANOVIĆ (Podgorica) – Telekom 1. CFL je na zimskoj pauzi nastavak je planiran za 19. februar 2021.

NAPAD

STEVAN JOVETIĆ (Monako)-U igru je ušao u 78. , minutu u 81. zatresao mrežu. I dane igra mnogo kod Nika Kovača, ali je i u pobjedi nad Anžeom ovog vikenda (3:0) za svega tri minuta pokazao klasu kao i da takav majstor mora da dobije više prostora.

FATOS BEĆIRAJ (Visla Krakov)- Prvenstvo u Poljskoj nastavlja se 31. januara, ali veliko je pitanje da li će naš napadač tada zaigrati za Vislu, pošto mediji u toj zemlji pišu da je Bećiraj blizu prelaska u Hapoel iz Tel Aviva.

STEFAN MUGOŠA (Inčon junajted) – Kada će krenuti nova sezona u K ligi 1 biće poznato u februaru. Naš napadač ostaje u Inčonu, kojeg je spasio ispadanja i sa kojim je krajem 2020. potpisao novi ugovor.

DINO ISLAMOVIĆ (Rozenborg) – Nova sezona u Norveškoj kreće tek 5. aprila.

ŠALETA KORDIĆ (Podgorica), MILUTIN OSMAJIĆ (Sutjeska) – Telekom 1. CfL je na zimskoj pauzi nastavak je planiran za 19. februar 2021.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Navijač
Gost
Navijač

Eto Joveta dade jedan gol u zadnjih pola godine i odma kakav majstor, klasa itd, kao da je dao jedini gol u Evropi prošlog vikenda. Daj ne prećerujte molim vas.

Send this to a friend