Fudbal

Golovi garant povoljnog rezultata

Brojke koje Grbalj i Rudar imaju na startu nove sezone na domaćoj sceni, najavljuju tvrd i neizvejstan meč u njihovom međusobnom sudaru.

,,Trikolori” su na premijeri minimalno izgubili od Lovćena pred svojim navijačima, dok su u drugom kolom minimalno slavili u Petrovcu.

“Nadam se da ćemo ohrabreni pobjedom pod Malim brdom nastaviti sa dobrom igrom, ai rezultatima. Rudar je iskusan sastav, zna da igra, ali vjerujem da ćemo pokazati uspon forme i spremnost da se borimo za visok plasman. Moramo postizati golove pred našim navijačima, jer je to prvi uslov da bismo pobijedili”, poručuje Dejan Kotorac, koji je u redove Grblja nedavno stigao upravo iz Rudara.

Dva boda, bez datog i primljenog gola učinak je Rudara na startu prvenstva. Pljevljaci odlaze u Radanoviće sa ciljem da poprave neke od tih brojki, konkretno u fazi napada. Sa golovima bi trebalo da stignu i pobjede…

“Stvarali smo šanse u prethodne dvije utakmice, ali falilo je mirnoće i sreće u završnici. Nadam se da ćemo popraviti taj segment protiv Grblja. Dobro radimo. Nedavno je došao novi trener, kao i nekoliko pojačanja u finišu prelaznog roka. Treba vremena da se uigramo kao tim i dostignemo pravu formu”, rekao je golman Vuk Radović.

Utakmica će početi u 17.30.

Send this to a friend