Fudbal Admir Adrović hvata pravi ritam i u dresu sutjeske

Golovi najava prave forme

foto: FSCG

Admir Adrović, najbolji strijelac naše Prve lige, došaoje kao veliko pojačanje Sutjeske u ljetnjem prelaznom roku, nakon odlaska Stefana Nikolića. Bio je to jasan signal za sve navijače, da se od povratnika u redove Sutjeske očekuju golovi.

Adrović, ipak, sezonu nije otvorio golovima sjajni Beranac pružao je dobre partije, asistirao, bio važan faktor u gotovo svakom meču, ali čekali su se golovi. Ipak, u 10. meču ove sezone za Sutjesku, Adrović je sa dva gola srušio Jedinstvo i Nikšićanima omogućio prolaz u drugu rundu Kupa. Ono što je za trenera Dragana Radojičića značajnije od samog plasmana u narednu fazu masovnijeg takmičenja svakako je činjenica da je sjajni napadač prekinuo golgeterski post.

“Radimo zaista dobro i na treninzima djeluje sve odlično, ali eto nijesam imao sreće na nekoliko utakmica da se upišem u strijelce. Najvažnije je da osvajamo bodove, ali sigurno da mi mnogo znači to što sam prekinuo post i postigao gol, a vjerujem da će mi ovo značiti mnogo i da ću sada biti bolji i na psihološkom planu”, kazao je Adrović.

Admir Adrović, koji je golom protiv Čelika u čuvenom baražu omogućio ,,plavo-bijelima 2008. godine da sačuvaju status prvoligaša, tako je nakon 10 godina ponovo postigao gol za Sutjesku. Čini se da je u pravom momentu najavio dobru formu, jer Sutjesku sada čeka gostovanje Petrovcu, a onda se u Nikšiću igra veliki derbi Sutjeska Budućnost.

“Svaki meč je od izuzetne važnosti. Odmah nakon Kupa okrećemo se gostovanju Petrovcu. Nadam se da ćemo ući u dobru seriju i da ćemo nastaviti da krčimo put ka samom vrhu, jer Sutjeska to zaslužuje”, jasan je Adrović.

Send this to a friend