Fudbal 1.CFL

Govedarica umjesto Đuretića

foto: fk-buducnost.me

OFK Titograd je osvojio samo 18 bodova od mogućih 45 (odigrano 15 kola u Telekom 1. CFL), tim je na posljednjih sedam utakmica upisao pobjedu, remi i pet poraza, pa su “romantičari” odlučili da promijene trenera Dragoljub Đuretić je napustio Titograd, a novi šef stručnog štaba je Zoran Govedarica.

Tako se 51-godišnji strateg iz Srbije vratio u Podgoricu, tačnije na Stari aerodrom, gdje je na početku prethodne sezone vodio Budućnost. Međutim, Govedarica je poslije samo tri mjeseca napustio “plave” navodno “zbog privatnih problema”.

Sada je na novom početku u Crnoj Gori nakon Grblja i Budućnosti, poslije odlaska iz Podgorice je radio u FK Bačka, a u karijeri je još trenirao Novi Sad, Proleter, Inđiju, Donji Srem i Kolubaru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kako je
Gost
Kako je

Da se svi nasi treneri skoluju u Njemackoj

realno
Gost
realno

Propadanje crnogorskog fudbala pocelo je sa skolovanjem za pro licence u cg savezu, koje svaki kompleksas sa malo para i ostalim uslovima moze da zavrsi. Eliminisao je Dejo ser Brana i stariju generaciju trenera, a sjetite se samo prije desetak godina koliko je ova liga bila bolja, koliko je mladih igraca bilo sa potencijalom. Danas su i oni unisteni. Sad… Više »

Send this to a friend