Fudbal

Govedarici spreman otkaz

foto: fk-buducnost.me

Nešto ozbiljno se kuva Pod Goricom – trener plavih Zoran Govedarica, prema saznanjima Dnevnih novina, izgubio je povjerenje čelnika kluba.

Vanredna konferencija za novinare povodom slučaja Govedarica zakazana je u 11 časova u prostorijama FK Budućnost.

Pedesetogodišnji stručnjak iz Novog Sada je izgubio povjerenje čelnika kluba prije svega zbog rezultata i igre na startu sezone, ali i vjerovatno zbog nekih stvari koje nemaju baš mnogo veze sa terenom.

Govedarica je na vječito užarenu klupu Budućnosti stigao ovog ljeta iz Grblja – tim je pod njegovom komandom ispao od slovačkog Trenčina u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope (0:2, 1:1), a u Telekom 1. CFL u šest uvodnih kola ostvarene su tri pobjeda, dva remija (oba kod kuće) i poraz u jedinom derbiju od OFK Titograda.

Realno, imala je Budućnost i lošije učinke na startu sezone (jer Titograd kao lider ima “samo” tri boda više, dok je aktuleni šampion Sutjeska na dva boda minusa), ali očigledno to nije zadovojilo ambicije čelnika plavih.

A nasljednik Zorana Govedarice – ko god to bio – biće čak 22. trener na klupi Budućnosti od 2006. godine. Za 12 i kusur godina. Premnogo, zaista premnogo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sss
Gost
Sss

Petra Grbica vam ne moze oprostit ni jedan Podgoricanin koji voli Buducnost!!!

Mujo
Gost
Mujo

Tim je lose selektiran.jedva smo cekali da se zavrsi prosla sezona a napraviste jos goru ekipu

Kosmos
Gost
Kosmos

Ovaj ulazak tima iz luksemburga u grupe kup uefa je samo potvrdio ono sto smo znali od starta a to je da se moze, ali vi godinama unistavate klub i doveli ste ga do toga da igra pred 100 gledaoca. I ovaj put ste sve kredite izgubili,cudo morate da napravite i to u evropu da bi vratili ikoga na stadion.A… Više »

Marko
Gost
Marko

Stvar je da su crnogorci netalentovani za fudbal (izuzev par pojedinaca sto su ponikli u srpske klubove). Treba to lijepo priznati i tacka.

cicija
Gost
cicija

Murinjo nam ne bi valjao…

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Profesionalno nema sta. Iz novina saznaje da je dobio otkaz.

boki
Gost
boki

Kakvi su to stručnjaci iz uprave. Da dovedu Gvardiolu bilo bi posle par kola nisi ti za nas, ne uklapaš se u koncept naš.

Betoven
Gost
Betoven

Neka se ugledaju na Ofk Titograd. Neka ne dovode trenerske restlove iz Srbije. Treba se ugledati na fudbalski naprednije zemlje.

Marko
Gost
Marko

Mogu li ja probat?

BumBum
Gost
BumBum

Grof Božović i Saša Petrović

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

mozda da rade sa mladjim kategorijama …samo stranac moze da mijenja stvari u reprezentaciji i klubovima …ovako rade menadzeri prijateljske veze….

Marko
Gost
Marko

A bas ce ti Grof doci u ovaj raspad od kluba hahhahah kako ne

Gulphy
Gost
Gulphy

A da uprava sebi da otkaz..

Montenegro
Gost
Montenegro

Samo se lud covjek prihvata klupe Buducnosti dok je ovakva uprava.Sta je ovo?Trideset trenera se promijenilo?

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

zamislite zaro buric risto lakic i brna sjede i razradjuju taktiku….buducnost kao klub nije izbacila igraca evo 20 godina ….slab rad sa mladjim i selektiranje jos gore…..oni mogu kao voli buducnost da kupe trenera i 4 5 igraca da bi bili dominantni ….ocajan klub i organizacionk i timski …treba im oduzet stadion koji je zajednicki da igraju u ljeskopolje pa… Više »

orny
Gost
orny

Ka sve u Crnu Goru. Traži se expres uspijeh…ako ga nema u najkraćem roku, letiš. Naše navike, jer niko od glavaša nije bogatstvo zaradio svojom zaslugom – temeljnim radom i odgovornim pristupom…

peki
Gost
peki

opet miki…mozda brna..

Sss
Gost
Sss

Nemate ga sto cerat sad kad je on pocerao one koji su iskreno voljeli budicnost!!!

Send this to a friend