Fudbal

Grbalj da nastavi, Titograd da prekine seriju

Grbalj je u početku bio totalno razočaranje, a OFK Titograd ekipa bez poraza, pravi hit.

U posljednjih mjesec sve se okrenulo Grbalj je u nizu od pet mečeva bez poraza, dokazao da je u usponu forme, a “romantičari” već četiri meča ne znaju za trijumf, a tri poraza u posljednja četiri meča dokaz su krize rezultata. Sjutra na Starom aerodromu sastaju se ekipe sa različitim formama, a u timu iz Radanovića gostovanje doskorašnjem lideru vide kao prekretnicu.

“Izuzetno važan meč. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo i želimo da nastavimo pozitivan niz. Imamo priliku da protiv ekipe koja je u krugu za najveći plasman definitivno pokažemo da zaslužujemo bolju poziciju”, kazao je vezista Grblja Ivan Mijušković.

Grbalj je, istina, mogao imati i bolji učinak, ali pod Golubinjom nije imao sreće, ali i bod protiv Rudara produžio je pozitivnu seriju.

“Bili smo mnogo bolji. Imali nekoliko dobrih šansi i ostaje žal što nijesmo slavili. Ali, definitivno smo se digli nakon lošeg starta, kada smo i pored dobrih partija imali loš bodovni saldo. Međutim, nijesmo padali psihološki, vjerovali smo u sebe i uspjeli smo da se vratimo na pravi put objašnjava” Podgoričanin.

Tim iz Radanovića srećno je stigao do boda protiv Mornara, a upravo taj remi bio je prekretnica za Grbljane. Grbalj je zatim deklasirao Lovćen (5:0) i Petrovac (4:0), a onda su uslijedila i dva remija protiv Rudara pod Golubinjom i u Radanovićima protiv Iskre.

Nakon dva meča u kojima smo bili prilično efikasni, zatajili smo u realizaciji. Međutim, nakon utakmice sa Iskrom radili smo na tome i nadam se da ćemo djelovati mnogo bolje u završnici objasnio jeuniverzalac Grblja. Ekipa Veska Steševića već četiri meča je bez primljenog gola, a granitna odbrana adut je Grbalja protiv Titograda.

“Znamo dobro kvalitete rivala. Radi se o iskusnoj ekipi, koj a je ima dosta kvalitetnih pojedinaca i neće biti lako. Međutim, u prvom meču u Radanovićima mislim da nijesmo zaslužili poraz. Nadam se da će nam se sada, uz dozu sreće sve vratiti i da ćemo ostati neporaženi”, naglasio je Mijušković, nekadašnj i kapiten tima sa Starog aerodroma.

“Dugo sam nastupao za Mladost. Ali, u fudbalu nema emocija. Sada sam fokusiran na Grbalj i nadam se da ćemo produžiti dobar niz. Sigurno je da nas trenutno loša rezultatska serija Titograda neće zavarati. Oprezni smo, a nadam se da ćemo imati što da pokažemo u tom duelu”, istakao je Mijušković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojo
Gost
Vojo

A ti meni moj mijuskovicu ne bi iza zgrade igra

Send this to a friend