Fudbal

Grbalj renovira teren i čeka Petrovac u Beranama

Fudbaleri Grblja do 24. oktobra neće igrati utakmice na svom terenu. Zbog loših uslova za igru u klubu iz Radanovića počeli su sa radovima na travnatoj podlozi, pa će kao domaćini sa Petrovcem igrati u Beranama.

Pauza u prvenstvu, koja slijedi zbog obaveza državnog tima, dala je dovoljno vremena da se radovi intenziviraju i završe do revanša sa Zetom u osmini finala Kupa.

“Teren u Kotoru je već bio zauzet, pa smo u obavezi da ekipu Petrovca dočekamo u Beranama. Vjerujem da ćemo poslije pauze imati mnogo bolje uslove na našem travnatom terenu”, rekao je sekretar Grblja Dejan Đukić.

Bez obzira što neće igrati pred svojim navijačima, ambicije “trikolora” su pobjedničke.

“Vjerujem da možemo obradovati navijače. Petrovac je kvalitetna ekipa, igra dobro i na strani, ali se nadam da ga možemo nadigrati. U prošlom kolu dali smo pet golova, u ovom će, vjerujem, biti dovoljno i mnogo manje za trijumf”, rekao je Miloš Džugurdić, junak pobjede nad Lovćenom.

Pobjeda je i cilj Petrovca, koji je poslije serije od pet mečeva bez poraza u prvenstvu zaređao dva neuspjeha, a na to se nadovezao i izgubljeni duel od Titograda u osmini finala Kupa sve na domaćem terenu.

“Period koji je za nama, nije bio dobar u rezultatskom smislu i ono što svi u klubu priželjkujemo je da protiv Grblja ostvarimo pozitivan rezultat i prekinemo negativnu seriju koja nam ne prija, ali nas ne remeti u velikoj mjeri jer smo osvojili dosta bodova i vjerujemo u dobar plasman i dalje”, istakao je Marko Marković.

Send this to a friend