Fudbal

Grbalj se nada pobjedi i remiju u Pljevljima

foto: radiotivat.com

Veliki ulog kraj magistrale Grbalj u Radanovićima igra protiv Mladosti (subota, 17.30), “trikolori” se još nadaju Evropi, dok “romantičari” ne žele da dovedu treće mjesto u pitanje.

Grbalj može da se plasira u Evropu na sljedeći način sa četvrtog mjesta mora da pobijedi Mladost, Rudar i Zeta u Pljevljima moraju da odigraju neriješeno, a Igalo ne smije da osvoji Kup Crne Gore upravo protiv Mladosti.

Previše je toga pod “mora”, ali izabranici Zorana Govedarice vjeruju…

“O Mladosti ne treba trošiti riječi, naročito nakon dolaska Miljenovića koji je unio pozitivne promjene”, govori nam 30-godišnji vezista, Ivan Mijušković, koji je svjestan da ekipa ima šansu da se domogne Evrope…

“Ali, ne zavisi sve od nas, a najgore je kad od drugog zavisiš. Nadamo se do posljednjeg trenutka i nadamo se da će nas sreća pogledati”, dodao je Mijušković.

Mladost i ne pomišlja na poraz, jer bi tako zakomplikovala sebi život. Ukoliko “romantičari” izgube, a Zeta slavi u Pljevljima, finalista Kupa bi izgubio treće mjesto, pa bi tek osvajanjem Kupa riješio pitanje Evrope.

“Potrudićemo se da prvenstvno okončamo još jednim uspjehom”, rekao nam je Ivan Novovović, koji je izabran u idealni tim lige u izboru SPFCG.

“Grbalj ima motiv, ali ne zavise od sebe iz dva razloga. Prvi je što smo mi na suprotnoj strani, a drugi što im odgovara samo remi u Pljevljima. Međutim, nas to ne zanima, igramo bez kalkulacija”, poručio je 29-godišnji univerzalac Mladosti.

Send this to a friend