Fudbal

Grbalj zanima samo trijumf, Rudaru je i bod dobar

foto: radiotivat.com

Grbalj je sezonu otvorio remijem pod Malim brdom, a prvi put u ulozi domaćina tim iz Radanovića biće danas i to protiv Rudara. Dobra i efikasna igra protiv Petrovca ulivaju samopouzdanje u timu trenera Veska Steševića, koji protiv Pljevljaka imajujasan cilj.

“Razmišljamo o pobjedi”, kristalno jasan bio je Ivan Mijušković, vezista Grbljana.

Ova dva tima ove sezone igrali su već dva puta, a Grbalj na pobjedu protiv Pljevljaka čeka tačno godinu (24. februar 2018)…

“Rudar je veoma neugodan. Pljevljaci su bitno promijenili ekipu u toku pauze, ali to je ekipa koja ima nekoliko iskusnih igrača i svjesni smo da neće biti lako. Nastojaćemo da Pljevljake uvedemo u svoj ritam, a najvažnije je da rivalu ne dozvolimo da dođe do svoje igre”, kazao je Mijušković.

Rudar je pobjegao iz opasne zone nakon boda protiv Zete na proljećnoj premijeri pod Golubinjom. Pljevljaci bi prihvatili remi i protiv Grblja, s tim što će pokušati da osvoje čitav plijen na prvom gostovanju u nastavku šampionata.

“Igramo protiv dobre ekipe koja je u prethodnom kolu postigla tri gola. To govori da imaju dobar napad, ali vjerujem da imamo odbranu koja može da zaustavi ofanzivce Grblja. Pretpostavljam da će teren biti malo lošiji za igru, ali spremni smo da se borimo od prvog do posljednjeg minuta. Želimo da odigramo kvalitetnu utakmkicu i ostvarimo povoljan rezultat. Sve je prihvatljivo osim poraza, ali potrudićemo se da stignemo do pobjede”, rekao je Miloš Zečević, prvotimac Rudara.

Send this to a friend