Fudbal Kraj spekulacijama

Grizman prekinuo laži: Mesi mi je uzor, nemamo problem

Antoan Grizman je konačno progovorio o Lionelu Mesiju.

Nakon što je njegov prvi agent pokrenuo pravu buru zbog toga što je izjavio da Mesi sputava Grizmana i pita se za sve, sada se i francuski reprezentativac oglasio.

“Na prvom pojavljivanju u Barseloni rekao sam da ne želim da pričam u javnosti, već da ću govoriti na terenu, ali mislim da je došlo vrijeme da se stvari postave na svoje mjesto. Već dugo trpim razne negativne komentare i spekulacije. Želim da ljudi vide da nemam problem ni sa kim i da sam jedino fokusiran da radim stvari na terenu najbolje što mogu”, kazao je Grizman na početku, a onda se osvrnuo i na riječi bivšeg agenta Erika Olatsa.

“Sa Erikom nijesam u kontaktu od kako sam se oženio. Nije mi došao na svadbu i to me je jako razbjesnelo. Nije moj agent, nijesam u komunikaciji sa njim. Kako ja ne pričam sa novinarima, tako niko iz mog bliskog okruženja to ne čini, čak ni otac ni sestra. I zbog toga su se novinari okomili na mog ujaka, koji se aplsolutno ne razumije u fudbal… Izvukli su mu riječi iz usta. Rekao sam Leu da nemam ništa sa tim. Sa ujakom nijesam razgovarao godinama, nemam čak ni njegov broj telefona. Leo zna da ga izuzetno poštujem , da učim od njega i da ga gledam kao primjer kako treba raditi. Rekao sam mu da ću javno govoriti, iako to ne volim, kako bih razjasnio stvari. “

Send this to a friend