Fudbal

Grobari flašama na fudbalere Olimpijakosa

Olimpijakos je praktično izborio plasman u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Grčki sastav slavio je u Beogradu 3:1, a crveno-bijela boja nije nikako se svidjela navijačima Partizana. Atmosfera je bila naelektrisana od starta meča, a najgore je bilo na poluvremenu.

Kada su fudbaleri Olimpijakosa krenuli da napuste teren zasuli su ih flašama sa tribina. Došlo je i do koškanja između igrača.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=QxDdZCmglx0

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pyer
Gost
Pyer

Smrcu Jugoslavije umro je i fudbal na ovim prostorima.Igra ispod nivoa nekadasnje srednje regije.Pa pobogu sta ovi momci rade na tim trenizima ljudi kadim das loptu ka dasim vruc krompir dao u noge.Neki tamo stranci pa ko ono dovodi jad do jada

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Buducnost-partizan treba da se ispita uloge trenera Kazic,ostojic,Djalovic?Mislim da je UTAKMICA prodata i namještena!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Grci nijesu gambelji(zna se Ko su gambelji),Nikad ne Priznanje te poraz,piraze prevaranti i pobjee,laz je najmocnije srbos oruzje,Jedino mi nije jasno zasto CDM Prenosite nekulturu i Primitivnost iz susjednih Zemalja,nas ne intetesuje Ovo!

brockic
Gost
brockic

I treba grcke gabelje…
Valjali su se pola utakmice po travi

bambus
Gost
bambus

zlo govedo dovijeka june

Zeta
Gost
Zeta

Srbijanci…

Frki
Gost
Frki

Sta novo od srba nista . Bilo bi novo da su kao domacin sporski ispratili domacina i sad ce klub biti kaznjen i sami sebe zakopali.

free samples
Gost
free samples

nista flasama……. kod nas se to radi svijetlecim raketama.Frki druze znam da ces sad reci da je to bio izolovan incident nekog DF-ovca koji bi da rusi drzavu na taj nacin 🙂

Frki
Gost
Frki

Ti si puko druze kakav DF ima veze sa grobarima. Izgleda da sanjas DF dok spavas imas nocne more ili se drogiras.

free samples
Gost
free samples

hahahaha a drug izgubljen si skroz ! aj procitaj tvoj komentar prvo pa onda moj ,dako shvatis .Oprosticu ti neznanje ali glupost ne! Jedino da nijesi gledao Crna Gora-Rusija pod Goricom.I jos jedno pitanje ali da mi odgovoris…sto nam je sjeverna i juzna tribina prekrivena mrezom te se nemoze normalno gledati utakmica.Kad nam odje sve objasnis tad slobodno ponovi ovo… Više »

doklevise
Gost
doklevise

jad i cemer. ovakvi navijaci su najveci ljudski sljam.

Send this to a friend