Fudbal

Grof smatra da je nezasluženo ispao iz Kupa

Luka Đorđević je poveo svoj Arsenal iz Tule u četvrtfinale Kupa Rusije, ali drugi Crnogorac nije imao dovoljno sportske sreće Miodrag Grof Božović je sa ekipom Krila Sovjetov eliminisan u 1/8 finala Kupa od Krasnodara.

Krila su na svojoj Samara areni poraženi od “crno-zelenih” rezultatom 2:1 nakon produžetaka.

“Drugi meč zaredom gubimo na početnički način. Imali smo dosta dobrih trenutaka, ali postigli smo samo jedan gol. Trebali smo više”, rekao je 50-godišnji stručnjak.

“A kada promašite dobre šanse, stiže kazna. Žao mi je zbog igrača, borili su se. Nismo zaslužili da izgubimo”, nadovezao se naš najbolji strateg, koji se odomaćio u Rusiji i koji je sa Rosotovom osvojio Kup 2014. godine.

Krila su povela u 54. minutu preko Aleksandera Soboljeva, utakmicu na početak je vratio Viktor Klason u 76, da bi Ivan Ignjatijev “otkinuo” Krila u 111. minutu i potpisao prolaz drugoplasiranog tima Premijer lige Rusije u četvrtfinale Kupa.

Tako Grof Božović još čeka prvi trijumf na klupi novog kluba na debiju je remizirao sa Uralom u gostima (1:1), izgubio je od Zenita kod kuće (1:0), a sada je opet poražen u Samari… Naredna šansa za trijumf mu je Ufa, kojoj Krila gostuju u ponedjeljak.

Send this to a friend