Fudbal

Hadžibegić: Za mene bi klupa Crne Gore bila velika čast

Bivši selektor Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić kazao je da bi za njega bila čast da sjedne na klupu našeg nacionalnog tima.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević danas je kazao da je Hadžibegić jedan od kandidata za nasljednika Ljubiše Tumbakovića.

“Ukoliko se Fudbalski savez Crne Gore odluči da me angažuje za selektora bio bih počastvovan. To je sve što vam mogu da kažem u ovom trenutku, jer još nemam nikakvu zvaničnu informaciju”, rekao je Faruk Hadžibegić za mondo.ba.

Tumbaković je klupu Crne Gore napustio nedavno uoči utakmice sa Kosovom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oooo
Gost
oooo

I on ka Brnovic da se uci odje. I kad budemo igrali sa BiH i on ce ka Tumbakovic zaradit crveni ili pobjec radi “pritisaka”?
Ima u CG par dobrih trenera ako ne onda dovest nekog engleza, njemca, italijana, spanca, …. koji je radio kao trener nedje po svijetu i ima kakkve takve rezultate.

rrr
Gost
rrr

U nekim ozbiljnijim reprezentacijama neophodni su neki klubski rezultati. Recimo u Argentini ko nije vodio Boku ili Reiver Platu, u Brazilu Sao Paolo ,Corintians, isto je tako u Njemackoj , Engleskoj,Italiji, itd.
Samo god nas moze da se desi da imamo trenere bez iskustva i rezultata. Tj. da mi vise damo njima kroz iskustvo nego oni nama kroz rezultate.

Daki
Gost
Daki

Odličan fudbaler bio a kažu i čovjek prva liga . Al što je uradio u svojoj trenerskoj karijeri , što je osvojio , koje rezultate postigao . Valjalo bi o tome malo da se napiše koja riječ

Realno
Gost
Realno

Nema neke rezultate, ali da ima, ne bi mi mogli ni pregovarati sa njim. Mislim da nismo malo realni u ovoj situaciji. Ovaj covjek je radio u tim nekim jacim ligama, kako god, stekao neko iskustvo. Mislim da bi bio dobar izbor.

Betoven
Gost
Betoven

Trebamo boljeg trenera od ovoga.

Zeljko Jovetic
Gost
Zeljko Jovetic

Pa on ili Susic…mada bi mi Safet bio jos bolji,mada je i Hadzibegic ..legenda Yuge…

Lale
Gost
Lale

A dje tebe nadjose za ime Svetoga Petra…a sto je ovo…

Send this to a friend