Fudbal

Hrvatski selektor odbio bogatstvo jer nije sve u šoldima

Zlatko Dalić je odbio ponudu kineskog drugoligaša i ostaje selektor Hrvatske.

Dalić kaže da već dugo ima ponudu tima iz Kine, ali da je neće prihvatiti.

“Ponuda je tu, pismena. Bili su tu ljetos i odbio sam ih. Pokušavali su više puta, ali kako nisam reagovao, angažovali su neke ljude po Hrvatskoj da dođu do mene. Sad je stigla zadnja, finalna ponuda. Ali, meni je fokus na utakmici protiv Engleske, gdje idemo po pobjedu kako bi isprali gorak ukus iz Španije.” kazao je Dalić.

On bi za tri godine mogao da zaradi 24 miliona eura, međutim kaže da o tome ni ne razmišlja, već samo o narednom rivalu.

“Engleska. Nije u šoldima sve.” zaključio je Dalić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Repubic Of Zabj
Gost
Repubic Of Zabj

Branitelj..

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Baba sa kolacima dolazi samo jednom. Trebao bi da zivis kao kornjaca sa Galapagosa da opet docekas ovako nesto. Ako uopste docekas. Na kraju cete istjerati sa toga mjesta na najgori moguci nacin. A onda za tebe niko nece biti zainteresovan.

SmrdoPrdov1918
Gost
SmrdoPrdov1918

Sto su soldi? Prevedite nam ovo na crnogorski ili maternji

Budimo realni
Gost
Budimo realni

није наша ријеч али Сви добро знамо што значи па и ти. Пошто се ради о хрватском тренеру и употријебљен је дио његове изјаве има смисла да се употријеби и у наслову.

Hood
Gost
Hood

Zalices naivni covjece…koliko god surovo bilo ali U SOLDIMA JESTE SVE a da nije u soldima sve mogu da pjevaju samo oni koji subih vec mnogo zaradili npr..modric…rakitic i ekipa koja je proslavila tu pjesmu…zivot je surov previse Dalicu

Spale
Gost
Spale

Bravo gospodine.

Mugabe
Gost
Mugabe

Aj ga ti nauci e!

Send this to a friend