Fudbal

Hvala Deju i FSCG na toploj dobrodošlici

foto: fscg.me

Fudbalski savez Srbije zahvalio se Dejanu Savićeviću i našoj kući fudbala na dočeku prethodnih dana uoči i tokom duela Lige nacija.

Srbi su sinoć pod Goricom pobijedili selekciju Ljubiše Tumbakovića 2:0.

“Poslije svega lijepog što smo doživjeli tokom boravka naše ekspedicije u Crnoj Gori, Fudbalski savez Srbije izražava veliku zahvalnost Fudbalskom savezu Crne Gore i posebno predsjedniku Dejanu Savićeviću na svemu što su učinili da se osjećamo veoma prijatno. Od prijema i tople dobrodošlice do fantastične organizacije samog meča i atmosfere na stadionu koja je sve aktere učinila veoma ponosnim. Priznanje i zahvalnost policiji koja je uložila veliki napor da sve protekne u najboljem redu. Hvala i gledaocima koji su aplauzima dočekali i ispratili aktere ovog istorijskog meča, pozdravili intoniranje nacionalnih himni, a posebna zahvalnost našim navijačima na velikoj podršci koju su pokazali tokom cijelog meča”, navodi se u saopštenju FSS-a.

Isti rivali sastaće se i 19. novembra u Beogradu.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Piksi
Gost
Piksi

Ovo je klasicni dogovor 2 ovamo 2 tamo… zato je sve i bilo non’sarlantno, i ovi serbi makli matica i kolarova dako ovi menadzeri proguraju koga drugog jer ovi imaju dobre ugovore… od menadzera se nije moglo razminut u lozi stadiona..

Perun
Gost
Perun

Viđecemo u Beogradu, kada vam bude cijeli stadion zvizdao, uz povike sip..ri, ust..e! Moramo li vazda da budemo dobri domacini, a onda da nas taj gost prevesla?!

Zlire
Gost
Zlire

Volimo vas brda tvrda i ponosne vase klance koji nikad ne priznase poniznoga ropstva lance ,ova istina se ne sviđa srbadiji a Sekula je istinski crnogorski rodoljub zbog cega im se takođe ne sviđa ,pokazalo se da se peđi i deju jedino palac razvija u zivotu

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ријека ће наших вала отичући у два мора, глас носити океану да је вјечна Црна Гора. овај стих је још љепши и Мени најљепши у цијелој химни али то не брише чињеницу да је секуле био усташа и да га не треба величат. Такође није понизнога Него срамотнога ропства ланце али смисао је исти па ти се опрашта.

Rolex
Gost
Rolex

Ovo nema nidje prije zvanicne utakmice dvije reprezentacije igraci oba tima sjede u kafanu i to vam je priprema za utakmicu,zato ste onako bijedno i bezivotno izgledali na terenu ka da ste imali olovne kopacke,sprdnja od igre i pripreme tima!

Blaf
Gost
Blaf

Istorijski mec??? A ne bi vam da bez u balon da igrate i jedni i drugi.

čpc
Gost
čpc

izvini, u balon sam odgledao KVALITETAN i požrtvovaniji fudbal u odnosu na ovo!!!

ehti
Gost
ehti

Pu! Za vazda

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Tako i treba, da svakoga docekamo sportski bez obzira s kim igramo…Ti momci piju i jedu zajedno u inostrane klubove i nije ih briga za politiku bez obzira ko su i sta su…A ove podjele i mrznju nam je priredila ova vlast… Trebali su i Tenkove da izvedu na ulice, a sve proslo u najboljem redu

Relja
Gost
Relja

Svuda ste problem srbine dje GOD se pojavite bruku pravite ! Čitava evropa se o jadu zabavila od vas, a podjele pravite vi politički srbi !

vozi misko
Gost
vozi misko

e kukala nam majka kad se bude nasa himna pustala u srbiji

Crnogorka🌷
Gost
Crnogorka🌷

Dejan je 🐐🐏🚽👌👍✌

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Sprdnja ziva.

qryber
Gost
qryber

само су љубазни, која “топла добродошлица”, полицијска тортура, привођења, забране…

curvati
Gost
curvati

Pa to je valda jasno da smo domacini dobri!! Nego zanima ma sta bi pisali da ste kojim slucajem izgubili. Kako ste u vasoj stampi se odnoslili prema nama svijeh ovijeh dana – Bruka! Po tome ovo je licemjerstvo!!¨Nego vi ovo sad zapamtite pa nam za revans vratite – To bi bilo jednom nesto novo od vas!!

zoran
Gost
zoran

aj da se kladimo da ce nam zvizdati kada se bude himna intonirala,i da ce skandirati Milovi siptari.

Grga
Gost
Grga

Ne budali zorane ta su vremena prosla

Mississauga
Gost
Mississauga

Ako su pravi patriote i imalo vole Crnu Goru treba da zvizde falsifikovanoj himni Sekule Drljevica…Pa ova himna je poraz ljudskog uma i dostojanstva….U istoriji je poznato da himna svake zemlje ima autora koji je napisa osim ove nase…i ne ZORANE ko god voli Goru Crnu himnu treba ignorisat

Zeta Slavna
Gost
Zeta Slavna

Drago mi je da ovako mislite i ophodite se Srbijanci ali moram reci nazalost kod vas u Srbiju jako malo Srba ima Srbstvo je Crna Gora Republika Herojska Srbska i Sumadija daj boze da ikad budete nas Srbstvom dostigli Srbijanci

Momo
Gost
Momo

Baš tako. Nijesu tako pričali kad smo im titulu u košarci uzeli, tako da i ove stvari treba sa rezervom uzimati.

Send this to a friend