Fudbal

Imaju prava za našu zemlju, ali ne i komentatora

Nekada su Mladen Delić, Milorad Đurković i “stara ekipa” dizali sve pored malih ekrana u Jugoslaviji kada igra reprezentacija. Kada je u pitanju selekcija Crne Gore nikada nećemo zaboraviti emotivan krik Maksima Živaljevića protiv Engleske. A sada se čini da ćemo još dugo (bar do 2020) ostati uskraćeni za takve trenutke.

U nekoj “ludoj” kombinaciji Sport kluba i Nove TV Crna Gora utakmice Crne Gore na Novoj (jedinoj TV na kojoj ste mogli da gledate meč sokolova i Srbije) prenosio je komentator Sport kluba, naravno iz Srbije.

I koliko god da se kolega iz Srbije trudio sve je izgledalo pomalo smiješno. Posebno kada je govorio “naša selekcija”, jer pitanje je naravno na koju je mislio. O emocijama sa počekta priče da ne govorimo. Ili o smiješnom akcentu, miješanju ekavice i ijekavice…

Naravno, najviše su ispaštali gledaoci, pa je na Novoj TV obaveza da do sljedećih mečeva “sokolova” riješi ovaj problem.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjetro
Gost
Pjetro

sramota? a nije brate dje sramota. ooooooo oce zadnju kap normalnosti iz glave da nam izvade i neka ih zasluzujem jer smo dobri i poslusni robovi malih i gramizavih ljudi. ista je stvar na RTCG sve neki voditelji sa ekavicom ne znam sto je problem. odje ako normalan ne poludi ne znam dje ce. neka je vjecna po…na CG, OJHA!

KSK
Gost
KSK

Zna li se ko je na kraju pobijedio?

somi
Gost
somi

Sramotno je da nase reprezentacije i klubove ne mozemo gledati na nacionalnoj televiziji

Toni
Gost
Toni

Samo vi plačite, kao što i rekoste u tekstu, do 2020 će biti ovako. Ako poslije toga hoćete “crnogorskog” komentatora, a vi lijepo iskeširajte za prenose i neka Šofro prenosi, sa sve novitetima iz kampa Milana. Ako imate da platite, onda ćete da se klatite. Ako nemate, možete opaliti po jedan selfie. Luzeri.

mne zauvijek
Gost
mne zauvijek

Ako hocete vrlo iskreno, ne treba kriviti komentatora no ORGANIZATORA. Sektor obezbjedjenja je, sa stanovista gledaoca, ODLICNO odradio posao.Pa, i pitanje ulaznica u ovoj situaciji je ok. Ali, onaj ukupni eho koji je trebalo da cujemo sa Stadiona je bio mrtav, neupecatljiv, tonski aljkav, komentatorski nespreman. Trebalo ozbiljnije raditi na ovoj manifestaciji kao dogadjaju koji treba da nam bitno znaci…No,… Više »

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Dovedite normalnog komentatora ma okle god. Neka priča i ekavicu bolje je od ovog sinoćnjeg brljanja. U životu svome nijesam odgledao utakmicu sa gorim komentatorom, a imam dosta godina. I nek navija za koga hoće samo neka ne iritira.

Misko
Gost
Misko

Mogla se gledati utakmica, ali kad ugasiš ton😄

Miško
Gost
Miško

Ovo je glupirane neškolovanih ljudi.

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Sreca za ove velike ljubitelje crnogorskog fudbala i Crne Gore sto je komentator bio toliko los da se danas samo o njemu pise.Inace bruka i sramota za igru crnogorske reprezentacije.Iako ni ovi drugi nisu bili nista bolji.Samo su imali malo vise srece.

Ivan
Gost
Ivan

Bay me zabolje ona stvar prenosili je rnogorac,Srbin,Bosanal,Hrvat ili Avganistanac koji prica nasim jezikom…meni je mnogo bitnije sta se desava na terenu kakava je igra naseg tima

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

E vala ste ih nagrdili. A i kako bi kad ste iz istog “paketa”.

BG-PG
Gost
BG-PG

Kosovo je srce Albanije! 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

No name
Gost
No name

BG PG ako je kosovo srce Albanije onda je Srbija umrla za sva vremena do jučer su srbi kukali da je kosovo srce Srbije zato sada Atakuju na našu Domovinu uz pomoć nasih posrbica.Bog čuva Crnu Goru God Save Montenegro

Rim P.
Gost
Rim P.

Tebe ne dotiče kad cigarete poskupe ili pojeftine, jer ti pušiš nešto drugo.

Lado
Gost
Lado

A najace kako izgovara četiiiri (4)
hahahahah 🙂

Dajko
Gost
Dajko

Srbija se ne mora voljeti, ali se mora postovati. Kako ve napunise. Hahahaha. Montenegrini u transu. Valjalo bi pustiti neku vijest o Amfilohiju da izbjesne po komentarima. Hriscani ionako shvataju pobjedu Srbije kao da smo mi dobili. To je jedan isti narod. Mada i pseudo montenegrini su nekad bili Srbi. Mnogii znaju kako im se djed zvao. Ali pusti kompleksi.

sram
Gost
sram

Ti nijesi Dajko ti si radodajko !

Komsho
Gost
Komsho

Vire ti samo noktici, a na kraju ces dobiti, tacno to sto i zasluzujes, jedno veeeeeliko nista, iako te to nece pogoditi jer i sada nemas nista osim mogucnosti sto te pustaju da se besplatno uvlacis, ali ces i zo jos malo morati da platis !

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

prvo pocinuli smo od pinka nadam se ….rak …drugo nekome nije interes da fudbal koji je najveci spektakl sportski kad igra reprezentacija prenosi javni servis i reporter koji je odavde i voli svoju reprezentaciju i kad je kritikuje i kad je hvali…ovo je bila sramota ljudima je nelagodno bilo slusat ovog pokusaja novinarstva…trece tumbakovic i svi srbijanci sto prije kuci… Više »

bhjijz
Gost
bhjijz

plačemo svi pored tv uređaja radi komentatora i naboja..
još jedan udar klimenata na nas morloke
nikad više 1918

dali
Gost
dali

e ovo je bruka za javni servis tačnije za RTCG a mi ih plaćamo i onda šta je za očekivati već sledeći put će Hrvat biti voditelj a mi ćemo se osjećati kao da smo u tudjoj državi .Ali nisu krivi ovi odozgo već mi koji samo nijemo slušamo i gledamo kao da smo retardirani a i jesmo kad smo… Više »

Dajko
Gost
Dajko

Da je Hrvat bio voditelj niko se ziv ne bi cuo, ali mrski Srbin. Uh.

Lukase
Gost
Lukase

Srećom makar je prenosila hrvatska tv 🙄

kakoe
Gost
kakoe

Pa imao si prenos na SK1 hrvatski dje je prenosio hrvatski komentator, i potpuno korektno je prenosio, prvo poluvrijeme sam pogledao na Novoj sa ovim klovnom, a drugo na SK hrvatskom i bio je i vise nego korektan

peki
Gost
peki

ne rekoste da je to tv piiiiiinkk

marius
Gost
marius

Prvo sam pomislio da nece bit komentatora, a onda se od nekud pojavi posle jedno 15 minuta i poce. Kako je to cinio ,bolje da ga nije ni pocinja.

Lukas
Gost
Lukas

Za sve ispade kriv komentator..aoh..nika više 2018.e vivax

Mirko
Gost
Mirko

Aj u Presevo ili Bujanovac, blavoru

sto velis
Gost
sto velis

Jos kad je krenuo sa naglaskom iz Nisa,vise ne gledam ‘nase’ utakmice,hvala vam 🙂

wnk
Gost
wnk

Ču, iz Niša!? A on cijelo vrijeme pokušavao da zbori cetìnjski.

Angelina
Gost
Angelina

Zato su braca sa Drs prenosili top. Utisa se zvuk na tv i slusaju legende sa radija, a gleda fudbal. Cestitke Srbiji, ali je katastrofa komentator bijo stvarno. Sofro je car za prenose!

Iri
Gost
Iri

Zahvalite se dpsu sto je unistio rtcg,u suprotnom bi imali drugog komentatora.

Maša
Gost
Maša

Komentator je porijeklom iz Berana.Živio u Srbiji.

wartbourg
Gost
wartbourg

okle god da je, taj je naučio da priča na Kosovu

Pjer
Gost
Pjer

Sofro je jedan.Za sve sportove expert.Mi drugoga nemamo

Lukase
Gost
Lukase

Sofro je sramota za novinarsku profesiju.Nista osim sportskog zurnala u zivotu nije procitao.

zarez
Gost
zarez

Lukase, veze nemaš ti… Jeli zato što ne navija za Đokovića? Ima nas još što ne navijamo za tog asa.

Lukase
Gost
Lukase

Ne nego zato što bi mogla knjiga da se napiše o njegovim izjavljenim glupostima i lupetanjima.Pored toga mislim da čovjek ima psihičkih problema i dijagnozu 100%
O njegovojpristrasnosti prema pojedinim klubovima i neprofesionalnosti je suvisno trositi rijeci..

Titograd
Gost
Titograd

Ti pojma nemaš o sportu kad tako pričaš. Vjerovatno si jedan od onih koji je počeo tenis da prati zbog Đokovića, a prije toga je za gem vikao “koš”. Kao bivši gradonačelnik Podgorice (ne Migo, naravno).

Pol
Gost
Pol

Eto ti ga tamo

Savo
Gost
Savo

Sad vam kriv komentator. To je napredak u odnosu od prije, kad su vam sudije bili krivci. Da nije rekao onu rec na ekavici, ove munje bi pobedile. Nezavisna televizija. Na ovoj TV dolazi osoblje koje poznaje posao, a ne partijski podobni. Eto vam Dvogled i Šukoviceve emisije da vam pricaju da ste pobjedili. Prekrojite nekako medijski ovu velicanstvenu pobjedu… Više »

123
Gost
123

niko ne pominje da je komentator kriv za poraz,ali nije u redu da se na ovakav nacin prenosi utakmica bez obzira sa kim crna gora igra.kao prvo komentator se ukljucio 10 min.nakon sto je utakmica pcela,pa i da je mikrofon bio dje je tribina sa gostujucim navijacima.tako da nemoj da mijesasbabe i zabe .osjecaj se kako hoces samo nemoj da… Više »

Dajko
Gost
Dajko

Muci te sto se culo skandiranje SRBIJA, SRBIJA.

123
Gost
123

sam komentar dovoljno govori o tebi.toliko si isfrustriran da se ziv pojede sto postoje i drugi narodi osim srba,a to su CRNOGORCI i njihova jedna i neponovljiva CRNA GORA!!!

Vlado
Gost
Vlado

Lažite ko i sve u istoriji. Ovo u sportu i nije neka bitna stvar to je jedino u čemu ćete pobijedit a mi idemo polako i sigurno. Ubrzo ćete navijat za svoju zemlju ali s one strane granice

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Pola sjevera prica pola ekavica pola ijekavica. Rozaje, b polje… ja jos nijesam upoznao muslimana koji prica ijekavicu. Pored svih dodatnih rijeci kao: meraba, sucur, ene… i jos dodas 20% ekavice i eto ti nakaradni crnogorski. Recite da lazem 😊

Backo
Gost
Backo

Lazes.

burek vojvoda
Gost
burek vojvoda

bogami u ovom slucaju ne laze

Vlado
Gost
Vlado

Lažeš

Brko
Gost
Brko

Cujem da su jutros u Podgorici osvanuli plakati “Nikad vise 18-i minut “

Fake street
Gost
Fake street

Neka plate Sofru da prenosi, makar bismo imali osjecaj da gledamo utakmicu. Ono sinoc je sprdnja bila, jedva sam cekao da se zavrsi da ga ne slusam vise..

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Čudo je kad Srbinu dadneš zadatak da priča Čirgilicom..hahahahahaha

BG-PG
Gost
BG-PG

To je vas Crnogorac,a ja mislim da je on kriv za onaj debakl sinoć….sram ga bilo😂😂😂😂😂

Dirigent
Gost
Dirigent

Južna pruga koji je sve izmiješao.. tragedija.

Vale
Gost
Vale

Sto ce covjek nije kriv naredili mu da zbori crnogorski da se Dukljani ne naljute.

Pretplatnik
Gost
Pretplatnik

Telemach se sprda s, nama.Iz ovih stopa odoh da odjavim njihovu kablovsku

Reset
Gost
Reset

Ova Nova tv je katasrofa,ubili su volju za gledanje reprezentacije.Komentator kao da su ga slucajno na ulicama Svrljiga nasli.Da ne pricam za prve minute utakmice kad su namjerno pustili sovinisticko izivljavanje domacih posrbica.

BG-PG
Gost
BG-PG

Dali smo vam mi po glavi sinoć pa sad prst u uvo i zapjevajte,sto je nama ovo trebalo,😂😂😂😂😂😂

Kokezanija
Gost
Kokezanija

BG,dali smo mii sami sebi po glavi sto drzimo u, nasoj reprezentaciji takve poput Stojkovica ii Tumbakovica,a vi ste jedna prosjecna ekipa koja je i kao takva bila prejaka za Savicevicezaniju

oooo
Gost
oooo

Da dodam ako ste vec gledali i slusali tu TV zar niste imali internet da gledate utakmicu sa HD i slusate na engleskom ili nekom drugom jeziku no ste MORALI BAS TU GLEDAT??????

BG-PG
Gost
BG-PG

Sto je to engleski pitaju se montenegrini,oni samo znaju italijanski ostalo im je još od baba,one su ga sve bile naučile čisteći cijevi kod Talijana…

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Bogami su vasim babama mnoge vojske cijevi cistili a mnogo ste ratovali.jos vam ne mogu genetsku mapu uraditi no kompijuter zabaguje kao birus da si mu ubacio a ne dnk analizu,prdoklacino

BG-PG
Gost
BG-PG

Tvoju i vasu genetsku mapu ne mogu pronaći svi stručnjaci ovoga svijeta,toliko su vam babe a bogami i po koji djed bili aktivni kod svih vojski koje prodjoste velikom Crnom Gorom,da korjene možete tražiti po svim kontinentima…..

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Prdoklacino vidis da ni sam ne znas od koje si vojske Bg-Pg nabroj i te stanice usput.

BG-PG
Gost
BG-PG

Ooooo ko se to okuražio i počeo da vrijeđa,slušaj ti trupasti mongoloidu,neandertalcu pećinski,prdoklacina te napravila i rodila,takvo smeće se nije moglo ni roditi osim kod takvih prdoklacina……Tako će te da plačete u BG ako uopste budete mogli i umjeli da namjere stadion ,ipak ste vi provincija a BG velegrad sa četri pita vise stanovnika nego vaša CG…ne jači se gdje… Više »

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Prdoklacino,malo se iznervira,vidis kako je kad se vrijedja.jedno su sale i navijacka peckanja a drugo uvrede koje bez prestanka sipas.ajde sad kus pseto od keruse cetnicke.

Sreto
Gost
Sreto

A ti si evo prepametan ahahahahahahahahahahah

oooo
Gost
oooo

Cus Djurkovic. 🙂 Jos uvijek se sjecam njegove recenice uz prenosenje utakmice bez iskljucenog mikrofona: “Mala sipaj mi ovaj viski” 🙂
a vi se uvatili za ovog jadnog, bijednog komentatora sto je pokusao bit ono sto nije ili sto je zaboravio ono sto je bio.

Bajica
Gost
Bajica

Ja sam mislio da iz Bi’ora

anguli orbis
Gost
anguli orbis

Ja mislio da je iz B(j)ajica

Loky
Gost
Loky

Evo jos jednog teksta za potpaljivanje sire narodne mase. Koga bre briga sto je momak iz Srbije prenosio mec CG? Neka je brate mili, meni je barem bilo simpaticno sto se iole trudio covjek. Pustite se toga brate mili, vazda li trazite nekakav negativan aspekt u svakoj vijesti.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

E sad nisi nikako upravu.nadji ali jednu drzavu dje jedini prenos komentarise komentator protivnicke ekipe.nije ovo nikakav negativan stav niti potpirivanje vec najnormalnija stvar dje ce ljudi koji ne mogu na stadion da osjete makar dio atmosfere upravo kroz rad komentatora.ajde zamisli,eti necu region posto kazes potpirivanje,da u njemci slusaju komentatora iz engleske kad igraju protiv engleske i nemaju drugog… Više »

Loky
Gost
Loky

@Zetatrans – Ma apsolutno si u pravu za te stvari, ali odje je nesto dublje u pitanju. Naime, nasa nacionalna TV, RTCG je prodala prava za prenos seniorske reprezentacije United Grupi koja drzi Telemach. Ta grupacija je jedan od finansijera mnogo TV kanala kao sto su SportKlub, PinkM, evo sad i NovaM [PinkM]. Ovo je bilo na neki nacin njihovo… Više »

Bokelj
Gost
Bokelj

Kmeeee kmeeeee buahahahah komentator je kriv sto veze nemate hahahahah

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Ko je tebi kriv sto kmecis umjesto pricas

Darko
Gost
Darko

Montenegrini balvani da igraju fudbal ahhahahahah ajde ne sprdajte se. Oni su samo za bacanje kamena sa ramena.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Eto jedan montenegrin donese zvezdi ligu sampiona,kakav balvan taj montenegrin.a kome je omiljeni sport bacanje kamenja i stolica vidi se na vecinu sportskih dogadjaja na kojima vas puste da udjete bas zbog tog sporta kamena s ramena.to se ne vjezba na autobusima i tribinama.mi to kad nam je dosadno pa na livadu da koga ne nagrdimo.legendo takvi kao ti i… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

BRUKA I SRAMOTA…BRUKA I.SRAMOTA…BRUKA I SRAMOTA…MENE JE STID..

Zetatrans
Gost
Zetatrans

A sto coce,sto je bruka,cega se stidis.sto su lose odigrali utakmicu? Jedino ko se bruka i sramoti je onaj cosak juzne tribine a rodjeni ovjde.i oni sto se malo posklapase a ispod njih prelijep transparent.

Lukas
Gost
Lukas

I treba obzirom na nick

Kotor66
Gost
Kotor66

Komentator je zelio pobjedu Cg vise nego zenu tu noc….nego ko gubi ima pravo da se ljuti….Nemojte Djurkovica i Sofra za ovakve meceve udarice ih srcka…ovi porazi su veoma teski za vas hahahaha…obozavam vas gledati kako placete….uz sve sportove od sinoc dodajemo i fudbal.

Relja
Gost
Relja

Bravo Bosanac iz Kotora ! Kako ti je dolje ? Jesi naučio da plivaš ? Ako jesi aj polako u tvoju republiku šumsku !

petar
Gost
petar

dolazim na.posa jutros i svi isto ,,ko bi komentator sinoc ,moj brate sto bi ono”

GoreGlavu
Gost
GoreGlavu

50€ na platu mrčo dobio… Tuga i jad od našeg Saveza. OD izmišljenih nepostojećih tenzija, koji su ubili volju za igrom i borbom kod naših momaka, do ovoga mrča komentatora klovna… I da, mikrofon kod 100 navijača Srbije, to je vrhunac, da slušamo ko ne skače Š… je i Kosovo je Srb… UH, muka na nas.

Darko
Gost
Darko

Pa kad montenegrini nisu ni navijali. Bolje se culo 100 navijaca Srbije nego 10 000 montenegrina.

vasojevic
Gost
vasojevic

Tih 10 000 Crnogoraca mi nismo mogli ni da cujemo ni da vidimo zahvaljujuci srpskoj tv, osim one sacice kretena koji jos mastaju o nekakvim bitkama(ali na stadionima i portalima)a navijaju za nebeski narod. Komentator ko da je sahranu neciju prenosio, a ijekavica i ekavica su posebna prica,jadnik. Sramno je od nase drzave sto je ovo dozvolila. Hvala nasim navijacima… Više »

Lukase
Gost
Lukase

Nova je hrvatska tv koliko znam

Zdrav
Gost
Zdrav

Prosto mi je bilo muka slušati komentatora tako da sam morao utišati ton na tv.
Kakva komentatorska dalabu.

Relja
Gost
Relja

A dje je direktor Džafić da reaguje ? Zasio u udobnu fotelju prima dvije hiljade eura a mediji rade sto im je volja !

No comment.
Gost
No comment.

a to je sad jako bitno. da je komentarisao neki ” dosa, posa ” mozda bi i dobili.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Pa evo i ti komentarises kao onaj na tv.nema veze sa rezltatom i al ima veze sa prenosom utakmice

Send this to a friend