Fudbal Liga šampiona

Imamo 90 minuta da stvari vratimo gdje im je mjesto

foto: liverpoolfc.com

Slavili su kao da su se već plasirali dalje nakon samo jedne utakmice, rekao je defanzivac Liverpula Endi Robertson nakon poraza svoje ekipe na gostovanju madridskom Atletiko u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

“Redsi” nisu bili na očekivanom nivou, o čemu svjedoči podatak da nisu uputili nijedan udarac u okvir protivničkog gola.

“Odigrali smo pristojan meč, ali znamo da ćemo biti bolji u drugom meču, imamo 90 minuta da stvari vratimo gde im je mjesto”, rekao je Robertson i nastavio:

“Imamo dvije nedjelje i posao u Premijer ligi za koji treba da se pobrinemo. A onda oni dolaze na Enfild. Znamo da će naši navijači biti tu, i mi ćemo biti tu. Na njima je da se pojave. Mogu da počnu da padaju po terenu i tako nam se podvuku pod kožu kao što su radili u ovoj utakmici. Mislim da smo se na kraju dobro nosili sa tim njihovim lakim padanjem”.

Liverpul će u revanšu osmine finala dočekati Atletiko 11. marta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Love me now
Gost
Love me now

Simeone…trener limitiranog znanja i taktike, to jedino i umije , taktika 8-2, al dobro, nece mu to pomoci kad nam stignu , a evo se vec zahvalio i navijacima, zna sta ce da se desi kad krene kaznena expedicija,

Ljybo
Gost
Ljybo

Rapsodija , koji crni Simeone i njegov bunker, gori je od Murinja .

Send this to a friend