Fudbal

Inter odustao od Jovetića, pušta ga za šest miliona

Stevan Jovetić će napustiti Inter do kraja prelaznog roka, a milanski tim se za to pobrinuo tako što je smanjio cijenu.

Inter je dugo držao cijenu na 13 miliona zbog čega su i propali brojni pregovori sa Seviljom. Sada kada je jasno da do dogovora po toj cijeni neće doći, milanski tim spustio je cijenu na šest miliona eura.

Kako tvrde mediji u Španiji, Sevilja opet je u pol poziciji. Taj klub večeras igra u Istanbulu protiv Basakšehira prvi meč plej ofa za Ligu šampiona, a po povratku iz Turske, čelnici će svratiti u Milano kako bi po ko zna koji put pregovarali o Stevanovom transferu.

Vjeruje se da je i Jovetić pristao na smanjenje plate kako bi se vratio na Pishuan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
biba struja
Gost
biba struja

šalu na stranu, joveta je veliki mag fudbala koji brat bratu vrijedi minimum 20 meleona, ali sam 100 % uvjeren da u on svom zdravstvenom kartonu ima neku podebelu falinku koja ga spriječava da u top ritmu odigra bar 5 tekmi zaredom, hoću reči mjesc dana je mesi a naredna 3 se liječi živa istina

citalac
Gost
citalac

Sad Mladost ima šansu da ga vrati!

BAL99
Gost
BAL99

Samo 6 miliona za ovakvu klasu?! Svasta…

inter
Gost
inter

Nema nista od toga. Niko nije glup da proda onakvog igraca ispod 15mil. Danas se placa ta cifra za igrace koji samo znaju da trce, a ostalo im je 0

Pg081
Gost
Pg081

E kakvi su transferi i ko sve vrijedi danas 30 miliona ovo je sramota a jovetic 6,ne no bidon

PG_man
Gost
PG_man

To I ja kazem.

PG_man
Gost
PG_man

Joveta vrijedi 10 million, svaki cent, evo se frljaju po 50 miliona za raznorazne. A vi ste ste uspjesniji od njega, sjedite kraj kompa I cukajte ove gluposti koje pisete o njemu, da vam je lakse.

100%
Gost
100%

A ti ga eto procjenjuj da tebi bude lakše. Ti eto ne sjediš kraj “kompa” nego si zauzet procjenjivanjem vrijednosti fudbalera. Kao da neko kaže da je on loš i neuspješan, ali je očigledno da se ovo “frljakanje” njegovom cijenom pokazalo baš glupim.

PG_man
Gost
PG_man

Meni je svejedno, ni iz dzepa ni u dzep, samo mi je bezveze kad neko pametuje I crnjaci I pritom su mu nasi igraci najgori. Zelim mu sve najbolje, jer je jedan od nasih najboljih igraca I prirodno je potpuno da ga precijenim a ne podcijenim.

jojo
Gost
jojo

aoooooo… vidis kako vam se ono lupanje gluposti od ranije slomi sad od glavu.. lupali ste da evilja dala 11.. da je marsej dao 13 ali je problem njegova plata.. da nemam pojma ko bjese dao za njega 12…. vidis sad niko nije centa davao…

100%
Gost
100%

Davaće uz njega još jednog Jovetića gratis, samo da ga neko kupi. Ali ako čitamo CDM, onda mislimo da na tržištu on vrijedi najmanje 100 miliona. Kao da CDM određuje cijenu, a ne tržište.

Prži
Gost
Prži

a davali im 11 mil. ne kapiram ovu matematiku.

Frki
Gost
Frki

E ovako sam ja prodavao auto hehe. Htio ja 5600 eura dodje covek daje mi 5200 ja nisam htio poslije niko nije doso 3 meseca i dolazi covek i nudi 4800 i ja ga prodam hehe. Prvi musterija je najbolji musterija.

joko
Gost
joko

Nikad ne bjezi od prvoga pazara.

anonymous
Gost
anonymous

Taman tako – trazili su 13 miliona, nudjeno im 11, a oni sad traze… 6 miliona?!

Send this to a friend