Fudbal Duel na Starom aerodromu

Iskra se (ne) sveti šampionu

foto: UEFA

Šampion Sutjeska u derbiju 12. kola Telekom 1.CFL gostuje Iskri na stadionu OFK Titograd na Starom aerodromu (subota, 14.30).

Biće to okršaj lidera i trećeplasirane ekipe koje razdvajaju samo tri boda.

“Sutjeska je fudbalska institucija, nikšićki klub predstavlja veliko ime u našem sportu i zato moramo da imamo veliko poštovanje za protivnika. Međutim, to je dodatni motiv za nas”, rekao je strateg Iskre Aleksandar Nedović, koji se vratio na poraz od 4:2 u prvom krugu…

“Iz toga poraza smo izvukli dobru pouku, a to je da bez obzira na to s kim igrali moramo da damo sve od sebe od prvog do posljednjeg zvižduka. Pokušaćemo da se revanširamo lideru”, jasan je Nedović.

Iskra na četiri posljednja prvoligaška duela ne zna za poraz (dvije pobjede, dva remija).

Nikšićani u Podgoricu dolaze u dobroj formi, jer je na prethodnih sedam utakmica ostvarila pet trijumfa i dva remija.

“Svaki meč do kraja šampionata je kao finale. Jasno je da su svi posebno motivisani kada igraju protiv Sutjeske, ali isto tako mi ne kalulišemo, idemo uvijek na pobjedu i kad gostujemo i kad igramo pred svojim navijačima, protiv bilo koga”, rekao je lijevi bek Darko Bulatović, koji je tokom pauze sa 30 godina debitovao za A reprezentaciju Crne Gore…

“Pauza nam je dobro došla, tako da očekujem da pobijedimo. Oslabljeni smo, ali nas optimizam ne napušta i želimo protiv iskusnih ekipa, kakva je Iskra, da dominiramo. Vjerujem da ćemo do kraja šampionata zadržati ovu poziciju”, jasan je Bulatović.

Send this to a friend