Fudbal 1.CFL

Iskra srećno do pobjede

Iskra je konačno u trećoj utakmici na stadionu “Braće Velašević” uknjižila tri boda. Put je bio težak, a domaćinje do pobjede stigao srećno nakon auto gola Luke Medigovića u 79. minutu.

U presudnom trenutku, Ognjen Obradović je sa lijeve strane centrirao, a Ivan Vuković, u namjeri da glavom uposli nekog od saigrača u šesnaestercu, zbunio je kapitena gostiju koji neopreznom intervencijom vara svog golmana Vidoja Popovića i donosi vođstvo Danilovgrađanima.

“Bila je ovo teška utakmica koja nije obilovala šansama. Ipak, osvojili smo tri dragocjena boda, za korak smo bliži vrhu tabele i ujedno ova pobjeda nas motiviše da nastavimo u pobjedničkom ritmu. Već u srijedu očekuje nas veliko iskušenje protiv Budućnosti i vjerujem da ćemo se predstaviti u mnogo boljem izdanju”, rekao je napadač Iskre, Ivan Vuković.

Petrovac je bez pobjede u novoj sezoni, a u Danilovgradu je ostao i bez boda.

“Povoljan rezultat bio nam je na dohvat ruke, ali nas je samo jedan greška skupo koštala makar neriješenog ishoda. Dobro smo otvorili utakmicu, ali nam je hvalilo malo sportske sreće, da makar jednom zatresemo mrežu domaćina. Ovo nas neće pokolebati da u narednim susretima pružimo bolje partije i osvajamo bodove kako bi napustili opasnu zonu. Nastojaćemo da protiv Jezera otklonimo neke propuste i zabilježimo pobjedu”, kazao je trener Petrovca, Nenad Vukčević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sonja69
Gost
Sonja69

Kod nas niko ne dobija zaslugom , samo pukom srećom.

Send this to a friend