Fudbal

Iskusni vjeruju na riječ

Iako je postojao strah da će fudbaleri Dečića u proljećnom dijelu sezone nastupati bez šest najiskusnijih igrača, to se nije desilo. Nijazim Padović, Nikola Mihailović, Rijad Pepić, Dalibor Đukić, Ilir Camaj i Bojan Lazarević su od utorka u pogonu, nakon što su iz uprave kluba dobili obećanje da će im treću zaostalu platu isplatiti do prvog proljećnog kola u Drugoj ligi.

“Vjerujemo na riječ ljudima iz uprave. Od utorka svi treniramo, koliko nam to vremenski uslovi dozvoljavaju”, rekao je Nijazim Padović.

Tuzani najvjerovatnije neće odigrati ni jednu utakmicu tokom zimske pauze.

“Trebali smo u subotu da odigramo meč sa Drezgom, ali je zbog jakog vjetra to bilo nemoguće. S obzirom da drugi dio sezone počinje sljedećeg vikenda najvjerovatnije ćemo bez i jedne kontrolne utakmice morati u nastavak sezone”.

Teško je procijeniti koje su mogućnosti Dečića u drugom dijelu drugoligaškog karavana.

“Kada kompletirate ekipu manje od dvije nedjelje pred početak takmičarskih obaveza i kada ne odigrate ni jednu kontrolnu utakmicu neozbiljno je govori o ambicijama. Kao dijete Dečića i Tuzanin svakako da bi volio da se borimo za baraž i povratak u Prvu ligu, ali je to veoma daleko za nas u ovom trenutku. Jedini što možemo obećati je da ćemo protiv svakog protivnika izaći na teren da se nadigravamo pa šta bude”, zaključio je Padović.

Send this to a friend