Fudbal

Ivanić bez komentara o slučaju Kosovo

foto: FSCG

Ljubiša Tumbaković je prošlost na klupi fudbalske reprezentacije Crne Gore, Filip Stojković i Mirko Ivanić su takođe bivši, a za sve je kriv “slučaj Kosovo” i politička pozadina.

Bivši vezista Vojvodine i BATE Borisova se nalazi na pripremama u Austriji sa Crvenom zvezdom, a o budućem statusu u dresu “hrabrih sokolova” nije bio direktan.

“Odluka Crvene zvezde je da ne pričam o tome. Ni o tome, ni o tome zašto nisam igrao protiv Kosova” rekao je Ivanić.

Vezni fudbaler je za Crnu Goru odigrao 15 utakmica i dao jedan gol.

Bio je strijelac u prošlogodišnjem prijateljskom meču protiv Turske pod Goricom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kahe
Gost
Kahe

Momak razmišlja patriotski, a ne kao izdajnici iz ove vlasti i njihovi poslušnici koji su pljunuli na svoje pretke pa su im sad prijatelji Albanci i Hrvati.

Brat bratski
Gost
Brat bratski

A gospodine jel onda patriotski sto Srbija igra protiv Kosova u drugom sportu.Sto niste njima zvizdali ili zabranili da igraju Patriote nad patriotama

Cudo
Gost
Cudo

Srbi su definicija licemjerstva.

Terra nova
Gost
Terra nova

Ti si patriota, ali za drugu državu a to se već zove malo drugačije.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Svi munusi na kraju su plus

Radeta
Gost
Radeta

Puštite ga. Sve je rekao!

Nastan
Gost
Nastan

Osvjetlao je Ivanić obraz Crnoj Gori, koja je pala na najniže grane kad je Đukanović i DPS priznao tzv. Kosovo

Brat bratski
Gost
Brat bratski

Nije osvetlao obraz,a niti je patriotski postupio,jer za reprezentaciju svoje Drzave se i gine na terenu bez obzira na politicku pozadinu i bezobrazne spekulacije.Zasto ne pomenete da je reprezentacija Srbije vec igrala u jednom sportu sa reprezentacijom Kosova jer je to onda patriotski i normalno.Ne odredjuju sportski radnici i sportisti sa kim treba da igraju vec svjetske sportske organizacije koje… Više »

Terra nova
Gost
Terra nova

E da mi je znat što ćeš reć kad ti Vučić prizna Kosovo, a oni jedva čekaju da se trse problema no ne znaju kako to da izvedu a da ne ispane da su izdali kolijevku srpstva.

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

ako su ovo srbijanski heroji onda vam je Vuk Brankovic najveci od svih.. isto je napravio..

Prč
Gost
Prč

Vuk brankovic je spasio ljude,sve do jednoga.kad je vidio da ce samo izginuti i nista nece ucinjeti onda se odlucio da makar spasi ljude.to je mit,opravdanje,za bitku na kosovu.da ih je jos duplo vise bilo opet su turci bili premocni za njih.on je odlucio da ponese ljagu na sebe zarad zivita vojnika i znao je sto ce biti sa njim… Više »

Terra nova
Gost
Terra nova

Baš ti je logika sjajna. A što onda ne rekoše onima Crnogorcima na Mojkovac te izginuše dok su Srbi bježali preko sedam gora iplanina, da ne ginu uzalud jer će Srbija svakako pasti. No je lako tudjim životima branit izgubljeno, taman ka i danas, najbolje bi bilo da su vam Crnogorci odbranili Kosovo, no nećete više gledat toga filama.

Mile
Gost
Mile

Ovo je sve maslo vucica,preko Kokeza/Terzica,da bi odvratio paznju od svoje izdaje/anti-ustavnih aktivnosti.Nista dobro nije napravio,cak naprotiv,pomogao je reprezentaciji tkz. Kosova,a na stetu reprezentacije Crne Gore.

Rogi
Gost
Rogi

Kad će mo shvatit da treba da se oslonimo na sopstvene snage pa i ako to nekad ne bude dobro sami smo kiksali ali ne dozvolimo da nas niko nikad politički ucjenjuje. Napravljeno je od osnivanja reprezetacije dosta grešaka po tom pitanjuda moci koi su bili najbokji igrači najbolje ocijenjeni igrači domaćelige nemogu da i graju za svoju državu a… Više »

djuradj
Gost
djuradj

…da li je Srbija igrala rukomet sa Kosovom, tacnije rukometasice, par dana posle…zasto su one igrale, da li nasi reprezentativci vece patriote od srbijanskih igracica…da li ce igrati i ostale selekcije za 6 mjeseci ili godinu…vidjet cemo tada njihovu odlucnost…ili kad je nasa reprezentacija onda sabotiraj a kad njihova igra onda je ok…Licemjerno i podlo…

Aaa
Gost
Aaa

Ljudi i igraci bez karaktera. Neka mu klub sastavlja recenice.

Jadran
Gost
Jadran

Moze li neko da zamisli da su ovi “heroji” kojim slucajem igrali za reprezentaciju Francuske, Njemacke, Spanije…, vjerovatno bi bojkotovali mec protiv Kosova. Aha …Malo sutra

Chris
Gost
Chris

Savicevic je bio za samostalnu crnu goru a dovodi igrace is srbije.ima tu I njegove krivice.ne trebaju nam igraci iz srbije.sam je reka da se ugledamo na island aradi suprotno.

Djuradj
Gost
Djuradj

Marusic I Savicevic,naklon…

MMM
Gost
MMM

Oni su Crnogorci, roditelji su im Crnogorci. Ivanic je dobar igrac ali on ne moze da igra za nasu reprezentaciju. To je svakome jasno.

Ferid
Gost
Ferid

Je li mogao da glasa na Referndumu? 🙂

Serdar
Gost
Serdar

A Stojković je skrivio i penal protiv serbije…tako da je sad posle avega jasno da je to namjerno i smišljeno uradio da bi pomogao…
Da ne dodje smeće više u Crnu Goru…

Toliko
Gost
Toliko

A ja bih bas nedsto voljela da stojkovic dodje, d a ga pozdravimo transparentim jednim, mada mislim da bi to svakako trebalo da se desi na iducoj utakmici

BARSKI MNE
Gost
BARSKI MNE

SRBIJA JE POZNATA PO TOME DA JE MASU HEROJA RODILA. HAHAHAHHAHA taman vam je svaki kao Stojkovic.

ceves
Gost
ceves

Je li Marko Miljanov napisao PRIMJERE čojstva i junaštva? Vrlo malo primjera je pomenuto

LOLCINA
Gost
LOLCINA

To sto se ti ne razumijes u srbijansku istoriju, ne znaci da nemaju. Mogao bih ti do sutra nabrajati.

Xyz
Gost
Xyz

Mislim da je zasluzio da ga vise niko ne spomene

Svjefol
Gost
Svjefol

Nikad vise

Monteniger
Gost
Monteniger

Ti i stojkovic sto je srbovao i dizao 3 prsta i pljuvao igrace buducnosti…pi

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

A šta kad je Mirko Vučinić Srbovao i digao 3 prsta 2004-te godine?

sasapg
Gost
sasapg

Mirko je dao 3 gola za mladu repku i digao 3 prsta, sutane.

Vanja
Gost
Vanja

Dje god da podjes da igras ako te bilo ko drugi angazuje praticete ova bruka neprofesionalca pa idi i placi Terzicu na rame pogledat te nece. Igrace koji su spremni to da rade iz politickih pobuda niko ne zeli a potrudicemo se da svi znaju ko ste i ti i Stojkovic.

Igor
Gost
Igor

Koja bruka? Pa mi ga u Srbiji doživljavamo kao heroja.

Mne
Gost
Mne

Ti si bio u srbiji samo na ekskurziju i ti i 90% posrbica !!
Ne znate ni dje je srbija !

ROKO
Gost
ROKO

A što se ne odrek ete rukometaši i one su igrale protiv Kosova i izdale svetu srpsku zemlju

Joveta
Gost
Joveta

Takvi su vam svi heroji,kao ova dvojica.svaka cast,,svi ste isti!

Vantage1111
Gost
Vantage1111

U koju srboju ti si druze iz berana

BARSKI MNE
Gost
BARSKI MNE

vi ste sramota sami za sebe

Jadran
Gost
Jadran

Dezerteri nikad nisu bili heroji

ehti
Gost
ehti

Drugim riječima, ja se ne pitam. Pitajte srpske funkcionere i nacional-šovinističke medije.

Konz
Gost
Konz

Kako su to oni šovinisti a ti ne poštuješ osjećanja ovog momka? Ne poštuješ osjećanja skoro 200.000 svojih sunarodnika, a siguran sam i više, koji ne smiju da javno kažu šta misle. Htio si nezavisnu državu, evo ti je, niko ti je ne spori, ali ne možeš sada da istjeruješ sve neistomišljenike i da im oduzimaš pravo da kažu šta… Više »

Saša stari
Gost
Saša stari

Tako je ,konzu, tvoje je da braniš ove koji su Balkan o jadu zabavili i koji mraz sve sto ne misle kao oni ! Velika je razlika između nas i tvojih 200 000 sunarodnika(kako si uspio da ih prebrojis) ? Mi smo htjeli da budemo nezavisni od takvih , a vi bi da budete zavisni !

Vanja
Gost
Vanja

Ne lazite narod. Srbija je Briselskim sporazumom priznala pravo kosovskim reprezentacijama i klubovima da se takmice svuda.

Serdar
Gost
Serdar

Konz-evo ti smiješ, a bolje da si ćutao…jer šovinizam navire iz tebe…a ti ne voliš sebe a ne da postujes različitosti naradoa i vjera i da zivis sa njima…idi svojoj sebiji-to je za tebe…

nedipr
Gost
nedipr

Konz: Eto Kosovara u svim takmičenjima. Što sve sportove VI ne bojkotujete, kao i njihove organizacije. Počnite od FIFE i UEFE.

Jadran
Gost
Jadran

Eto ih u bratskoj Bjelorusiji zajedno predstavnici Srbije i Kosova, a Vucic i Dodik im aplaudiraaju

Joveta
Gost
Joveta

Ha ha..vi nekom da kazete da je sovinista..U ovom slucaju ..FSCG je kriv jer nam igraci sa strane ne trebaju..a sto se Ivanjica i Tumbakovica tice,da su oni osjecali da ne trebaju igrati protiv Kosova,imali su od zime dosta vremena da to kazu,i vrapci na stablu znaju da im je prijeceno,pa ako se prijetnjama postize patriotizam,Srbija je jedinstvena po tome.Sto… Više »

Terra nova
Gost
Terra nova

A Konzo, jeste vi oni koji pljujete na sve Crnogorsko a kao ne smijete da iznesete osjećanja. Blefovi vaši više ne pale, ko nije za svoju državu onda je protiv nje, a to se zove…

Send this to a friend