Fudbal

Jaja Ture mrzi Nemanju Matića

Jaja Ture (34), koji će na kraju sezone napustiti redove novog engleskog šampiona Mančester Sitija izjavio je da mrzi Nemanju Matića, fudbalera Mančester junajteda, jer mu je on bio najteži protivnik s kojim se susreo u Premijer ligi.).

“Mrzim ga. On je tako težak igrač za protivnika. Visok je i jak. Bilo je zabavno igrati protiv njega, iako je bilo teško. On je moćan. Kada bi tražio protivnika koji bi mogao da me zaustavi, ima ih samo nekoliko, a među njima je Matić. On je taj koji mi je uvijek mogao stvoriti probleme. Može da trči, može da se vraća, može da vas prati, borben je. Stvarno dobar igrač“, istakao je Ture.

Iskusni vezni fudbaler iz Obale Slonovače naglasio je da kako mu je Serhio Aguero najdraži saigrač u Mančester Sitiju.

“Svi znaju da mi je Aguero drag. Volim Aguera, koji je tako dobar i kompletan napadač. Volim Davida Silvu i Vensana Kompanija. Nedostajaće mi moji saigrači. Nedostajaće mi moj mali Rahim Sterling, mali Liroj Sane. Oni su kao moje bebe“, bio je emotivan u izjavi za britanske medije Ture.

Siti će večeras ugostiti Brajton u pretposljednjem kolu prvenstva, a menadžer Pep Gvardiola ranije je najavio da će sve biti u znaku Turea. U posljednjem kolu novi šampion gostovaće Sautemptonu.

Ture je u Mančester Siti stigao 2010. godine iz Barselone za 27 miliona eura. Za “građane“ je odigrao 315 zvaničnih utakmica i postigao 82 gola. Sa Sitijem je osvojio tri naslova šampiona Engleske i dva Liga kupa, te po jedan FA kup i Superkup. U dresu reprezentacije Obale Slonovače upisao je 100 nastupa uz 19 pogodaka.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Ne moze Nemanji niko nista, jaci je od sudbine, mogu samo da ga mrze oni sto ga ne voleeeeeeee!

Send this to a friend