Fudbal

Janković: Bez spuštenog garda protiv Poljaka

Reprezentativac Crne Gore Marko Janković obećao je da će naš nacionalni tim pružiti maksimum u nedjeljnom meču protiv Poljske.

“Hrabri sokolovi”, nakon poraza od Danske (0:1), utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za Mundijal dočekuju sa teoretskim šansama za baraž.

“Moramo maksimalno da se motivišemo, skupimo snagu i siguran sam da ćemo da damo sve od sebe. Vjerujem da će se momci koji dobiju šansu nametnuti. Sigurno da poraz od Danske utiče na nas, ali to je sport, to je fudbal. Ne smijemo da odemo u Varšavu spuštenog garda“, jasan je Janković.

Fudbaler Partizana je protiv Danske bio jedan od najboljih, a publika ga je pri izlasku iz igre nagradila velikim aplauzom.

“Protiv Danske je trebalo da odigramo jednu dobru utakmicu, da napravimo jedan veliki korak što se tiče fudbala u Crnoj Gori. Ali jednostavno, igrali smo protiv dobre ekipe. Najveći žal ostaje što nas nisu izdominirali i pobijedili, već su slavili iz jedne polušanse“, rekao je 22-godišnji Cetinjanin.

Odlične igre u tekućim kvalifikacijama nisu nagrađene na pravi način. Ipak, stvoreni su preduslovi da i u budućnosti imamo čemu da se nadamo.

“Kvalifikacije su za sve značajne, ne samo za mene. Odigrao sam nekoliko utakmica, skupio dosta iskustva, vidio kako sve funkcioniše. Na kraju krajeva, neka realna priča je da tražimo uspjeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Plasman na Euro bi bio istorijski trijumf za Crnu Goru“, zaključio je Janković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Sljedece kvalifikacije. ..Klug pa opet Krug. ..sve dok nogometaši ne padnu. …Mislim da im je Moral pobjednicki isparijo. …Krug pa ponovo Krug (znam da ih necu vise nikad pratit)…reče čojek (igrajte ) dvojku(2)…a ja se glupiram (auf izgubijo Sam na CG .. samo CG..novo Auto. ..a Bosna kladionice sigurno 2..Hrvatska kladionica..sigurno 2….Svi znaju da ce bit dvojka (jedino ja ne… Više »

Montenegro
Gost
Montenegro

I bosba ce isto uzet pare i nece poc na mundijal ide grcka.. moguce i srbija isto.. evo ni hrvatima se ne ide.. a imaju ekipu za prva 3 mjesta.. balkan je ovo..

zeljko
Gost
zeljko

Ne budi tako negativan..vidi sto se desava Hrvatskoj Bosni..na putu su da se ne plasiraju na svjetsko..a iskusnije i jace reprezentacije su..i moram naglasiti imali su slabije protivnike u svojim grupama..

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Da..Mi ćemo s susjedima igrat prijateljsku. ..MNE -Alb. ..MNE -kos. ….nećemo gledat svjetskog….savicevic plus tumbankovic. ..Minus -1.

zeljko
Gost
zeljko

Mislim da grijesis….sledece kvalifikacije su nasa sansa..pod uslovom da Tumba nastavi

Čitalac
Gost
Čitalac

Ne mlati…. reprezentacija nikad nije bolje igrala. Konačno se može reć da su zaslužili svaki bod koji su uzeli… falilo je samo malo sreće

Send this to a friend