Fudbal Crnogorski napadač s optimizmom gleda na nastavak karijere

Jovetić: Mogu još mnogo toga da pokažem u godinama koje slijede

Uvjeren sam da imam i da mogu još mnogo toga da pokažem u godinama koje slijede, izjavio je Stevan Jovetić u intervjuu za Sport klub, u kome je takođe izarazio nadu u plasman na veliko takmičenje sa crnogorskom reprezentacijom.

Napadač Monaka će 2019. godinu pamtiti po novoj teškoj povredi koljena, koju je u međuvremenu, nakon višemjesečnog oporavka, zaliječio i vratio se profesionalnim obavezama…

“Sada su misli usmjerene samo na teren, igre i rezultate. Nastojaću da pomognem Monaku da se dokopa mjesta u Evropi, a jedva čekam da ponovo zatresem mrežu jer svaki golgeter i napadač živi od toga“, kazao je Jovetić, koji odnedavno ima novog trenera, Španca Roberta Martineza.

Crnogorskog reprezentativca, nekadašnjeg člana Fiorentine, Sitija, Intera i Sevilje, tokom karijere su pratili brojni maleri i prošlo je puno vremena otkad je bez poteškoća odigrao kompletnu sezonu.

“Da li sam mogao više do sada. Vjerovatno jesam da nije bilo povreda. Pored toga u životu i sportu uvijek može bolje, ali generalno gledano ponosan sam na ostvareno, a s obzirom na to da imam 30 godina, uvjeren sam da imam i da mogu još mnogo toga da pokažem u godinama koje slijede”, rekao je Podgoričanin.

“Hrabri sokoli” se nisu proslavili u kvalifikacijama za EP. Ciklus su završili bez ijedne pobjede na osam utakmica…

“Sada treba da budemo pametni. Bez euforije, bez pritiska, ali odlučno i hrabro da se upustimo u borbu sa svakim rivalom. Istorija se piše korak po korak, stranicu po stranicu. Kvalifikacije koje su ostale iza nas moramo da arhiviramo i sa optimizmom i pozitivnom energijom uđemo u period koji nas očekuje. Smatram da mjesta euforiji nema, ali vjerujem, to je i ljudski i sportski da će Crna Gora u bliskoj budućnosti izboriti plasman na veliko takmičenje, prvo u istoriji. Naravno da bih volio i da se nadam da ću biti dio crnogorske fudbalske istorije“, zaključio je Jovetić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
milenemilic
Gost
milenemilic

ao dokle vise ovaj biser da se reklamira. koliko vise anonimusa ima pa su bolji i ne treba im rekla. dosta je vise. pusti se fudbala nije to za tebe.

Milicajac
Gost
Milicajac

Mozda ako pocnes da pjevas ,sto se fudbala tice tesko nazalost!

rakite
Gost
rakite

mozes ali na instagramu

Boća
Gost
Boća

A ti ne možeš 90 minuta sastavit mrcio se

ehti
Gost
ehti

Bravo za optimizam, Stevane. Svaku srecu, pa da zasijas u dresu reprezentacije.

Send this to a friend