Fudbal Povreda je konačno prošlost

Jovetić u ponedjeljak kreće da radi sa timom

Vrijeme je za povratak na teren!

Stevan Jovetić je 13. aprila drugi put u karijeri pokidao ligamente, počeo je da trenira po posebnom programu 4. septembra, a kako Dnevne novine saznaju, u ponedjeljak 11. novembra će startovati sa radom u fulu sa ekipom Monaka.

Tridesetogodišnji Podgoričanin (2. novembra napunio 30 godina) prije dva dana bio je na posljednjem pregledu kod doktora koji ga je operisao i dobio je zeleno svijetlo za povratak na zeleni tepih.

Naravno, biće mu potreban mali period adaptacije, a onda će sve zavisiti od toga kako se bude osjećao i kada će trener “kneževa” Leonardo Žardim odlučiti da je spreman.

“Sigurno će mi trebati par nedjelja sa momcima, a onda se vraćam da igram. Uželio sam se fudbala, nedostaje mi”, rekao je kapiten reprezentacije Crne Gore u intervjuu za Dnevne novine prije mjesec dana.

Ljubitelji pravih majstora jedva čekaju da Jo-Jo opet zapleše, a Monaku je potrebna “svježa krv” jer poslije 12 kola u Ligi 1 “kneževi” imaju samo 15 bodova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Momak je veliki baksuz..Ajde pa da ga povrede zaobidju vise..Potreban je reprezentaciji, s njim, becom i mugijem bi bili ubojitiji..

markos
Gost
markos

ajde munjo…. nažalost, bez tebe i Savketa nema ljeba…. naprijed sa Mugijem u napad i da bucamo!

Dule
Gost
Dule

“ljubitelji pravih majstora jedva cekaju da jo-jo zaplese” ,kao da opisujete mesija … da se razumijemo jovetic je odpjevao svoje sto se tice fudbala ,nije imao srece zbog povreda on je inace prosjecan igrac vazda bio . tako da mi nije jasno ovakvi tekstovi kao da pricate o nekom vanserijskom talentu.

markos
Gost
markos

Dule, koji si ti meni kralj…

Faul
Gost
Faul

St
Srecno i nikad te nista vise ne zaboljelo,i sad pokazi klasu.Srecno!

Send this to a friend