Fudbal Dobri rezultati vraćaju publiku na stadion

Jovetića ne brinu prazne tribine: Iskreni i pravi navijači uvijek će biti tu

foto: FSCG

Stevan Jovetić je svjestan da su navijači okrenuli leđa “hrabrim sokolovima”, da atmosfera nije kao prije, da tribine zjape poluprazne. Ali…

“Iskreno, pravi navijači su tu i uvijek će biti tu. Naravno, kada ide bolje, kada su utakmice važne, kada igramo bolje i kada osvajamo bodove svi su tu. Najbitnije je da mi ostvarujemo rezultate, a tako ćemo ih privući. Jer svi znamo da su rezultati jedino mjerilo”, jasan je 29-godišnji Podgoričanin.

Utakmicu Crna Gora – Bugarska pratilo je tri hiljade gledalaca, a ne pamti se da je jedan meč nacionalnog tima, naročito u kvalifikacijama uživo gledalo manje ljudi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije bitno
Gost
Nije bitno

Ja sam Crnogorac od glave do pete, ali nisam ih gledao ni uživo ni na TV-u NIJEDNE sekunde protiv Bugarske. Nema šta da krijem. A i zarekao sam se dok ne budu igrali na dovršenom stadionu ne interesuju me njihove utakmice. Jer time država pokazuje koliko poštuje i cijeni samu Crnu Goru i navijače Crne Gore i fudbalere. Znači, ako… Više »

Pravi navijac
Gost
Pravi navijac

Zavrsite stadion

Zabjelo
Gost
Zabjelo

DA VAS JE STALO ZA NAVIJACE ZAVRSILI BI STADION DA PRAVI NAVIJACI KAD DODJE VELIKA REPREZENTACIJA MOGU DA KUPE KARTU I GLEDAJU UTAKMICU A NE DA GLEDAJU OCELI IM JE KO POKLONITI.

Rade007
Gost
Rade007

Zamisli da daješ pare da ideš da gledaš ovo i to još olus put i hrana,ako si van PG?? Hahaha pa stvarno ne znam ,jedino da je nekome mnooogo dosadno

Magarica
Gost
Magarica

Tačno tako , isto važi i za iskrene i prave igrače.

Pjer
Gost
Pjer

Ako ovako nastavite
Rodbina samo

Cetinje
Gost
Cetinje

Prije ce se Vucinic iz penzije vratiti i odigrati mec za reprezentaciju, nego sto ce se Joveta oporavit i opet bit dio reprezentacije. Sprdnja!

Send this to a friend