Fudbal Prijateljska utakmica

Kadeti remizirali sa Albancima

foto: FSCG

Kadetske reprezentacije Crne Gore i Albanije odigrale su neriješeno u drugoj prijateljskoj utakmici ovih ekipa.

Za razliku od meča u Skadru prije tri dana, kada je Albanija slavila sa 3:0, ,,sokoli“ su ovog puta sačuvali svoju mrežu i ostavili bolji utisak.

– Odigrali smo bolje nego prvu utakmicu, gledajući igru u defanzivi, kao i kada je riječ o zalaganju igrača. Međutim, nijesmo bili na adekvatnom nivou u kreaciji napada, tako da nijesmo uspjeli da na pravi način ugrozimo gol protivnika. Sada nam predstoji dosta rada na pripremama za kvalifikacioni turnir, moraćemo da popravimo neke stvari, a nadam se i da ćemo biti kompletni, kazao je selektor Slobodan Drašković.

Prvo poluvrijeme današnje utakmice bilo je zanimljivije kada je riječ o prilikama za gol. Crna Gora je zaprijetila u 22. minutu, kada je, nakon odlične lopte Lazara Mijovića, Ognjen Bakić šutirao pored gola sa desetak metara iskosa. Desetak minuta kasnije Bakić je izveo korner, a Nikola Vukotić glavom poslao loptu iznad prečke.

U finišu prvog dijela vezista Albanije Mario Mitaj pogodio je stativu udarcem sa dvadesetak metara.

Nastavak meča donio je još tvrđu igru, u kojoj su gosti uspjeli da dođu do povoljne šanse. Međutim, Klajdi Luša nije uspio da savlada Nikolu Ivezića sa sedam, osam metara.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Bratski ….

poziv
Gost
poziv

…a nadam se i da ćemo biti kompletni, kazao je selektor Slobodan Drašković. Pa koliko vidimo ove iste igače pozivaš stalno . Jedino ako riješiš da počneš da pozivaš one koji zaslužuju da igraju a ne ove umišljene zvijeude.

Pjer
Gost
Pjer

Kad bi on znao kako i koga
Bilo bi dobro

Send this to a friend