Fudbal Vezista se rastao sa Titogradom poslije pola godine

Kalezić slobodan na tržištu: Želim da igram u timu koji se bori za trofeje

Epizoda Miloša Kalezića u dresu Titograda, koji ga je ljetos doveo kao veliko pojačanje, trajala je samo polusezonu.

Dvadesetsedmogodišnji vezista, igrač razornog šuta, rastao se sa ,,romantičarima“ poslije 17 odigranih utakmica, u kojima se jednom upisao u strijelce, i sada je slobodan u izboru nove sredine.

“Polusezona u Titogradu je prošla sa dosta oscilacija kako u cijelom timu, tako i u mojoj igri. Bilo je i nekoliko odličnih utakmica, ali znam da je moglo mnogo bolje s obzirom na moj kvalitet i sezone koje su iza mene. Ostaje žal što nijesmo odigrali bolju polusezonu i ispunili očekivanja koja smo imali uoči starta prvenstva”, kazao je Kalezić.

Osim rezultatskih, Titograd odavno prate i finansijski problemi. To je uslovilo da nekoliko igrača ove zime ,,uzme papire“ iz klupskih prostorija u podgoričkom naselju Stari aerodrom, među njima i nekadašnji kapiten Iskre i Petrovca, koji je ponikao u Budućnosti, a nastupao i za Mogren, Grbalj, slovački Šamorin i Slobodu iz Tuzle.

“Rastali smo se prije nekoliko dana po korektnim uslovima. Predsjednik kluba iznio je svoje viđenje polusezone i planove za nastavak prvenstva. Jednostavno, putevi nam se ne poklapaju, raskinuli smo ugovor, a Titogradu svakako želim sve najbolje i da ostvari cilj”, dodao je Kalezić.

Pouzdani igrač sredine terena, koji može da igra i povučenije i iza napadača, nada se da će se uskoro naći odgovarajući angažman.

“Čekam ponudu koja bi značila odlazak u sredinu u kojoj ću moći da napredujem i pokažem sav potencijal, a time i doprinesem ekipnom učinku. Volio bih da to bude neki klub iz gornjeg dijela tabele, želim da igram u timu koji se bori za trofeje. Za sada nema ništa konkretno, ali nadam se da će prava ponuda doći do kraja mjeseca”, poručio je Kalezić.

Send this to a friend