Fudbal Naš defanzivac ostaje u Španiji

Kecojević potpisao za klub čiji je jedan od vlasnika Andres Inijesta

Matični Mornar, pa Teleoptik, Čukarički, OFK Beograd, Gazijantep, Cirih, Kadiz, a sada Albasete, čiji je jedan od vlasnika proslavljeni Andres Injesta!

Defanzivac Ivan Kecojević je nakon dvije godine razdužio opremu “žute podmornice” i preselio se u “grad noževa”. Bivši reprezentativac Crne Gore je ostao u španskoj Segundi, zadužio je broj 23, sa Albaseteom u aktuelnoj sezoni ima visoke ambicije.

“Prvo, želim da se zahvalim Kecojeviću jer je odabrao nas u moru ostalih ponuda. Ima iskustvo, dobro poznaje ligu, a sa njim smo dobili na snazi i kompletirali defanzivni red”, rekao je potpredsjednik kluba, Viktor Varela.

Albasete je posljednji put igrao Primeru u sezoni 2004/2005. (igranje u eliti je najveći uspjeh kluba u istoriji), prošle sezone je u Segundi završio na četvrtom mjestu, igrao je baraž, ali nije uspio da se dokopa Primere. Sada su ciljevi slični uprkos tome što je upisan poraz na startu sezone od Almerije.

“Rekao sam ljudima u Kadizu da želim samo u Albasete i to su prihvatili. Trenirao sam, nalazim se u dobroj formi, a na treneru je da odluči kada ću igrati. Treba da zaboravimo utakmicu protiv Almerije, jer sam ubijeđen da ćemo imati dobru sezonu i da ćemo da ispunimo ciljeve” rekao je 31-godišnji Baranin, nakon potpisa za klub koji je osnovan prije 79 godina i koji igra na stadionu “Karlos Belmonte”.

Kecojević je tokom prethodne dvije sezone za Kadiz upisao 62 nastupa i postigao pet golova, dok je boje reprezentacije Crne Gore branio na pet utakmica.

Po sopstvenom priznaju dresu “hrabrih sokolova” se potajno nada…

Send this to a friend