Fudbal 1.CFL

Kiks zabranjen za Titograd

Titograd je poslije poraza od Budućnosti “skliznuo” u zonu baraža, pa je jasno da ga do kraja čeka teška bitka, bitka za spas. “Romantičari” imaju samo bod manje od Petrovca koji je na “sigurnom”, bod više od Koma i šest od “fenjeraša”, ekipe Grblja. A upravo Grblju danas gostuje Titograd, pa je jasno zašto su svi u klubu mobilisani.

Situacija je jasna, kiks je zabranjen, jer bi iz teške Titograd dospio u još težu poziciju.

“Nije ni bilo realno da prijetimo Budućnosti, ali gajili smo određenu nadu. Pružili smo dobar otpor, ali smo tokom meča pali. Očigledno je da je iskustvo došlo do izražaja i nakraju nijesmo uspjeli da napravimo iznenađenje. Međutim, odmah smo se okrenuli duelu sa Grbljem. Ovo je za nas meč izuzetnog značaja i svjesni smo da nas čeka paklen posao”, oprezan je Admir Adrović, napadač Titograda.

Interesantno je da je Titograd posljednji trijumf ostvario 1. decembra prošle godine na svom terenu upravo protiv Grblja (1:0), a od tada Grbalj je uspio da iznenadi Iskru i Kom. Sada se očekuje rasplet ili zaplet na dnu?

“Ne smijemo razmišljati o kiksu. Znamo daje Grbalj neugodan rival, pojačao se na polusezoni igledajući kakav timimaju jasno je da ne zaslužuju to mjesto, ali moramo dati sve od sebe da dođemo do pozitivnog ishoda”, jasan je Adrović.

Tim sa Starog aerodroma biće oslabljen neigranjem Bojana Roganovića, dok se u tim vraća njegov brat Marko.

Send this to a friend