Fudbal

Ko je žena najboljeg fudbalera svijeta

Mesi sa suprugom

Dobitnik još jedne Zlatne lopte Lionel Mesi kod kuće ima pravu ljepoticu koja mu je najveća podrška u životu. Antonela Rokuzo je žena poznatog fudbalera koja je njegova ljubav iz dječačkih dana. Mesijevi žive mirnim životom koji je malo neuobičajen za fudbalsku ikonu i zvijezdu tog kalibra.

<<<Frans fudbal krunisao Lionela Mesija<<<

Lionel i Antonela vjenčali su se u julu 2017. godine pred 260 zvanica. Antonela je rođena u Argentini u gradu Rosario kao i Mesi. Poznaju se od njene pete godine, a njen rođak Lukas Skalija je bio Mesijev prijatelj iz djetinjstva.

Iako važi za stidljivog momka, Mesi se trudio da je viđa i odlazio je u njen dom samo da bi je vidio. Ne zna se koliko je dugo par bio u vezi u tajnosti, ali su javnosti saopštili da su u vezi 2008. godine, piše The Sun.

Prijatelji kažu da je njihova veza postala jača kada je 2007. godine Mesi došao nazad kući kako bi je tješio nakon tragične smrti njenog prijatelja koji je nastaradao tako što ga je pregazio auto.

Antonela se pripremala da postane zubarka, ali se na kraju predomislila i počela da se bavi komunikacijama. Godine 2016. objavila je status da je potpisala modni ugovor sa brendom “Ricky Sarkany”.

Njihovo vjenčanje je proglašeno vjenčanjem vijeka u Argentini. Gostima su bili oduzeti telefoni osoblje se zaklelo na ćutanje, a više od 450 policajaca bilo je angažovano na zaštiti ceremonije.

Bili su veoma srećni što su izgovorili sudbonosno “da” u prisustvu njihovo dvoje djece, sinova Tiaga i Matea. U martu 2018. na svijet je došao i njihov treći sin Siro.

Porodica Mesi živi povučenim životom koji drže podalje od očiju javnosti, a Mesi je izuzetan porodični čovjek koji je odličan otac i suprug pored toga što je jedan od najboljih sportista svih vremena.

10

avatar
1000
9
1
0
 
10
So & TekilaBOSSJablankoPekiTajnovidac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & Tekila
Gost
So & Tekila

Lijepa

BOSS
Gost
BOSS

Takav je i nas genije

Jablanko
Gost
Jablanko

Bravo Mesi za pohvalu

Peki
Gost
Peki

Ceca je mag srpke industrije

Svjefol
Gost
Svjefol

Lijepa je. Na muza

DECART
Gost
DECART

Prelijepa!

ND
Gost
ND

Za poštovanje i primjer!!

Mi znamo kako
Gost
Mi znamo kako

E moj Mesi 260zvanica na vjencanju.A Veljko arkanov 500zvanica.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Srpska Majka je to organizovala.

Aoh..
Gost
Aoh..

PRELIJEPA !

Send this to a friend