Fudbal

Ko s kim do kraja? Budućnost na iskušenjima, Mladost i Sutjeska vrijebaju

foto: Iva Mandić

Četiri kola prije kraja šampionska trka za prvaka Crne Gore je nikad uzbudljivija. Budućnost je izgubila u Nikšiću, pa o tituli mogu da razmišljaju i Mladost i Sutjeska.

Proljećni dio prvenstva pokazao je da Budućnost nije nedodirljiva, a ekipa Mikija Vukotića može biti prezadovoljna trenutnim stanjem s obzirom na očajne rezultate u drugom dijelu.

U narednom kolu, koje se igra već u srijedu, može dodatno da se zakuva na vrhu. Budućnost dočekuje Dečić od kojeg je već jednom izgubila, a nimalo lake zadatke imaće i pratioci. Sutjeska gostuje zahuktalom Lovćenu, dok Mladost na svom terenu igra protiv Zete.

Nakon toga, u 31. rundi trenutno vodeći tim na tabeli ide na noge Zeti, a znajući taj rivalitet jasno je da Budućnost opet može da ima velikih problema. Sutjeska će ugostiti Bokelj, a Mladost otpisano Jedinstvo.

U pretposljednjem kolu igraće se veliki derbi u kojem može pasti odluka. Budućnost dočekuje Mladost, dok će Sutjeska igrati u Danilovgradu protiv Iskre. Nikšićani su nedavno u Kupu slavili na tom terenu veoma ubjedljivo.

Ukoliko Budućnost posljednje kolo dočeka na vrhu tabele, onda će najvjerovatnije osvojiti titulu. Razlog za tu pretpostavku leži u činjenici da će Podgoričani ugostiti očajno Jedinstvo. Mladost na kraju dočekuje Lovćen, a Sutjeska ekipu Rudara.

Gledajući raspored, biće drame…

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Johny setac
Gost
Johny setac

Ljudi micite trenera.ostasmo bez titule

Pravda za sve
Gost
Pravda za sve

Gledajući formu i stanje u ekipi lako vam je gospodo novinari zaključiti da je Sutjeska najbliža tituli…nažalost nekome u Budućnosti je bitniji trener od interesa kluba i titule prvaka.

Send this to a friend