Fudbal

Košmarno veče za Mesija: Izbjegao novinare, ne i doping kontrolu

Bio je ubjedljivo najbolji na Nou kampu, ali na Enfildu nije došao do izražaja – Lionel Mesi nema puno razloga da pamti dvomeč sa Liverpulom u polufinalu Lige šampiona.

Poslije teškog poraza na gostujućem terenu i neočekivane eliminacije, Argentinac nije bio voljan da razgovara sa novinarima.

Ipak, Mesi nije mogao da izbjegne Antidoping agenciju, pa je najbolji igrač Barse morao duže da ostane Enfildu.

Doping kontrola je potrajala, klupski autobus nije čekao Argentinaca, već je Mesi tek par sati kasnije stigao na aerodrom posebnim prevozom, uz pratnju policije.

Sigurno da mu je sve to mnogo teško palo nakon poraza koji nikako nije očekivao…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Dje je baloteli.je li se oglasio
Razvaljivanje axaxaxaxaxxxxx

delboj
Gost
delboj

Treba Mesi da ode iz Barselone. Truba od tima. Igraca nema da valja tu osim Mesija. Suarez odigrao svoje jos prije par godina, Buskets i Vidal su prije 5, 6 godina dostigli zenit a ne sad, bekovi trube, stoperi trube. Plus neka krila od po 40 kila. Prejadno. Mesi bukvalno sam vuce Barsu zadnjih godina. Barsa mi je draga ali… Više »

Jovan
Gost
Jovan

Čim Barsu “pritisnu” na njenoj polovini glavnih igrača nidje. Tike – take- trt.

STEVEN VAN MOL
Gost
STEVEN VAN MOL

Kad će rezultati doping testa?

Gun
Gost
Gun

A htio je da izbjegne doping kontrolu? Sram ga bilo

Ams
Gost
Ams

I ovo se smatra ozbiljnim igracem. Vec treci put dozivljava da mu tim u polufinale LS prima 4 ili vise golova.

Cetinje
Gost
Cetinje

Nije on golman

Ams
Gost
Ams

Nije. Ali jeste napadac koji u se nije upisao nijednom u tih nekoliko utakmica. Odbranu ne igra i ne trci jer je preveliki majstor za to. Zakaze u svaku veliku utakmicu bilo za Barsu bilo za reprezentaciju. U Argentinu prijete da ga ubiju. Nista nikad nije niti ce napravit bez Injeste i Cavija.

Kontraš
Gost
Kontraš

Kažeš “…nije se upisao nijednom u tih nekoliko utakmica…”. A ko je dao dva gola prije 7dana tom istom Liverpul? Ekipu čine 11 igrača plus rezerve, tako da se ne može govoriti o učinku jednog igrača. Katastrofalan učinak Albe, Roberta, Rakitića, Lenglea, Kutinja, Busketsa i Suareza ne mogu nadoknaditi Ter Stegen, Vidal, Pike i Mesi. Posebna priča je katastrofalna taktika… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

Za tvoju informaciju taj sa druge planete u gostima nije dao go od 2013 god..(govorim o utkmicama ne grupne LS.nego o utkmicama ispadanja)

Kontraš
Gost
Kontraš

Čelzi – Barselona 1 – 1, odigrano 20.02 2018, osmina finala, dakle na utakmici ispadanja, strelac Mesi u ’75 minutu. Treba li ti još?

Dragutin
Gost
Dragutin

Ams…
A brao ti ga, analitičaru.

Send this to a friend